Line Knutzon

Glas

Citati

Laura Teilmann Osgoodje citiraoпре 2 године
Hej Camille

Jeg er en kvinde på 45 år, med to børn, der leder efter et gratis sted at bo på min egen krop. Jeg er gået bankerot efter 25 år med stigende udgifter til frisør, øjenbrynsplukning/-farvning, cremer, deodoranter, parfumer, spraytan, diamantslibninger, scrubs, pedicure/manicure, shavers og shaving creme, rouger etc. I mange år boede vi på mine lår, men de steg desværre i leje grundet krav om cellulitiscremer. Det sidste halve år har vi boet på min overlæbe, men ikke betalt for fjernelse af uønsket hårvækst, og boligselskabet har derfor bedt os om at flytte om en uge. Folk råber efter mine børn på gaden og kalder dem skægaber og andet der er værre. Vi gemmer os p.t. i min armhule, men miljøet er usundt og børnene hoster og har feber. Kender du et sted på kvindekroppen hvor man som kvinde kan bo gratis med sine børn?

Jane Jørgensen, moder m.m.

Kære Jane

Kvindekroppen har altid været et meget eftertragtet boligområde, og mange vælger ligefrem at dø hvis de ikke har råd til at bo der. Der er tradition for at underbemidlede kvinder flytter ned under deres egne fødder. Man skal dog indstille sig på en dagligdag med bl.a. fodsvamp, knyster, ligtorne og det faktum at man dagligt træder hårdt på sig selv. Det kan virke brutalt, men sådan er fattigdommens natur, til gengæld er det helt gratis ☺.

Kærlig hilsen fra Camille
Laura Teilmann Osgoodje citiraoпре 2 године
I forbindelse med at ministeren vil reducere beskyttelsen af danske vandløb, hejser jeg hermed flaget og udbryder et stort leve og hurra. Det er fuldstændigt van(d)vittigt (jeg har humor) (læg mærke til D’et i „vanDvittigt“ #godt tænkt-plus ekstra bonus: vittigt!) (jeg ler højt) at bruge skatteydernes penge på at beskytte noget vand i et vandløb.

K. Andersen, Fredensborg

Hej

Også jeg jubler. Har alle dage fundet det absurd at beskytte ting. Det der skal beskyttes, beskytter sig selv, og det der ikke kan beskytte sig selv, overlever ikke. Sådan var det for min mor, og således bliver det også for de danske vandløb.
Laura Teilmann Osgoodje citiraoпре 2 године
Jeg er en meget rig kvinde der sidder på toppen af en stor bunke penge og græder over al den menneskelige lidelse jeg er vidne til i verden. For hver en tåre jeg fælder, forøges min formue med 8 dollars, og bunken jeg sidder på vokser proportionelt i højden med mængden af mine tårer. Når jeg kigger ned på folk, bliver de mindre for hvert et sekund der går, og snart er de ikke større end peberkorn. Skal jeg holde op med at græde og hjælpe dem eller fortsætte med at forøge min formue, indtil jeg ikke længere kan se dem og derfor naturligvis glemmer dem?

Eleonora Rover-Rover Gedenskjeld

Kære fru Eleonora

Jeg vil til enhver tid anbefale mine læsere at forøge deres formue. Græd og tjen dine penge, snart er du lutter smil. ☺

Utisci

Liva Healthcare A/Sje podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja

Den er god 🐉💕❤️

Nina Glenboje podelio/la utisakпре 2 месеца
👍Vredna čitanja

Maaike Sjoukje Pedersen Schregardusje podelio/la utisakпре 6 месеци
👍Vredna čitanja

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)