bookmate game
da

Hermann Hesse

Hermann Hesse var tysk-schweizisk digter, forfatter og fritidsmaler. Hans kendeste værker er Steppeulven (Der Steppenwolf), Siddharta og Glasperlespillet, som handler om individets søgen efter spiritualitet uden for samfundet.

I 1946 fik Hesse Nobelprisen i Litteratur og i 1955 Pour le Mérite.
godine života: 2 jula 1877 9 avgusta 1962

Knjige

Audio-knjige

Citati

Erik Johansen Jappeje citiraoпре 3 месеца
Men midt i den frihed han havde opnået, gik det pludselig op for Harry at hans frihed var en død, at han stod alene, at verden på en uhyggelig måde lod ham være i fred, at menneskene ikke angik ham længere, ja, at han ikke angik sig selv, at han langsomt var ved at blive kvalt i en luft der blev tyndere og tyndere af ensomhed og manglende forbindelse med andre.
Erik Johansen Jappeje citiraoпре 3 месеца
Ligesom enhver styrke også kan blive en svaghed (ja, under visse omstændigheder nødvendigvis må være det) kan den typiske selvmorder omvendt ofte gøre sin tilsyneladende svaghed til en styrke og en støtte, ja, han gør det usædvanlig ofte.
Erik Johansen Jappeje citiraoпре 3 месеца
At ‘mennesket’ ikke er noget allerede skabt men et krav ånden stiller, en fjern mulighed, som både ventes med længsel og frygtes, og at vejen derhen kun bliver tilbagelagt et lille stykke ad gangen og under frygtelige kvaler og ekstaser af netop hin sjældne enkelte som man forbereder et skafot til i dag og mindesmærke til i morgen – denne anelse lever også i Steppeulven.

Utisci

Erik Johansen Jappeje podelio/la utisakпре 2 месеца
🔮Kompleksna
💡Poučna
👍Vredna čitanja

 • Hermann Hesse
  Steppeulven
  • 265
  • 89
  • 4
  • 40
  da
  Knjige
 • Manja Høyer Holmqvist Hornegaardje podelio/la utisakпрошле године
  👍Vredna čitanja

  Richard Jensenje podelio/la utisakпре 2 године
  👍Vredna čitanja

  fb2epub
  Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)