da

Svend Brinkmann

Svend Brinkmann er psykolog. Han er uddannet Cand.psych. fra Aarhus Universitet indenfor forskningsområdet etik og moralfilosofi. Brinkmann har desuden en bachelor i filosofi. Han er i dag ansat som professor i psykologi ved Aalborg Universitet – hans områder er her almenpsykologi og kvalitative metoder. Svend Brinkmann har skrevet, redigeret og bidraget til flere bøger. Han har bla. redigeret antologien "Selvrealisering - kritiske diskussioner af en grænseløs udviklingskultur" fra 2005. Og skrevet bøgerne ”Identitet - udfordringer i forbrugersamfundet” fra 2008 og ”Det diagnosticerede liv – sygdom uden grænser” fra 2010. Svend Brinkmanns seneste bog hedder ”Stå fast” og er fra 2014.
godine života: 23 decembra 1975 predstavlja

Knjige

Audio-knjige

Glas

Prevodi knjige

Citati

Patrycjaje citiraoпре 2 године
Eksempelvis sover vi i dag gennemsnitligt en halv time mindre om natten end i 1970’erne, og op til to timer mindre end i 1800-tallet.4 Næsten alle aspekter af tilværelsen har gennemgået en hastighedsforøgelse, så vi nu for eksempel taler om fastfood, speed-dating, power naps og korttidsterapi
Malte Vermehren Eggersje citiraoпре 2 године
forandring er det eneste stabile, og hvor det eneste, vi populært sagt kan være sikre på, er, at det, vi lærte i går, vil blive forældet i morgen
Louise Kjeldgårdje citiraoпре 2 године
Tanken er også, at bogen – som en slags anti-selvhjælpsbog – vil kunne inspirere til at ændre måden at betragte og leve sit liv på.

Utisci

Karin Krogstrupje podelio/la utisakпре 2 године
👍Vredna čitanja

Virkelig god 😀 Svend er belæst og klog - og man gør sig gode tanker om livet undervejs

Peter Hansenje podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja

Virkelig god og livsbekræftigende bog

dennisrisvadje podelio/la utisakпрошле године
🔮Kompleksna
💡Poučna
🎯Zdrav
👍Vredna čitanja

Tre kloge mænd diskuterer livets store spørgsmål, og resultatet er en slags intellektuel pingpong, der skiftevis bevæger sig fra det ret banale til det dybt interessante. Samtalen indeholder en del name-dropping og "jeg læste engang et sted…", men omvendt er det bogens styrke at de forholder sig til andet end egne synspunkter, og at de tillader sig at tvivle, frem for at fremstå bedrevidende.

 • nedostupno
  Frederik Lindhardt,Rane Willerslev,Svend Brinkmann,Tor Nørretranders
  Det, du ikke forstår, gør dig klogere
  • 5
  • 2
  • 25
  da
 • fb2epub
  Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)