bookmate game
da

Svend Brinkmann

Svend Brinkmann er psykolog. Han er uddannet Cand.psych. fra Aarhus Universitet indenfor forskningsområdet etik og moralfilosofi. Brinkmann har desuden en bachelor i filosofi. Han er i dag ansat som professor i psykologi ved Aalborg Universitet – hans områder er her almenpsykologi og kvalitative metoder. Svend Brinkmann har skrevet, redigeret og bidraget til flere bøger. Han har bla. redigeret antologien "Selvrealisering - kritiske diskussioner af en grænseløs udviklingskultur" fra 2005. Og skrevet bøgerne ”Identitet - udfordringer i forbrugersamfundet” fra 2008 og ”Det diagnosticerede liv – sygdom uden grænser” fra 2010. Svend Brinkmanns seneste bog hedder ”Stå fast” og er fra 2014.
godine života: 23 decembra 1975 predstavlja

Knjige

Prevodi knjige

Citati

Parwana Farwha Nielsenje citiraoпрошле године
logien som en videnskab, der handler om et domæne af virkeligheden, som unddrager sig simpel evolutionær eller kausal reduktion.
Sandra Shamista Hansenje citiraoпрошле године
an kan kun erfare den dybe sorg, som denne bog omhandler, hvis man forstår, at den elskede uigenkaldeligt er borte
Sandra Shamista Hansenje citiraoпрошле године
mennesket kan bestemmes som et sørgende dyr, da det lader til at være definerende for vores art, at vi kan have det dybe forhold til døden og kærligheden, der er en nødvendig betingelse for at kunne føle genuin sorg. Andre dyr på

Utisci

Ingelise Andersen Og Allan Skoropaje podelio/la utisakпре 8 месеци
👍Vredna čitanja

Tankevækkende

Astrid Friboje podelio/la utisakпре 9 месеци
👍Vredna čitanja

Svend Brinkmann er igen god. Megen eftertænksomhed i denne bog. For pokker da han kan det der med at tænke. Og det gør altså bogens budskab ekstra troværdigt, når forfatteren selv læser.

lauridsen67je podelio/la utisakпре 9 месеци
💡Poučna
👍Vredna čitanja

Rigtig god bog og meget tankevækkende

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)