Michael Jepsen

Audio-knjige

Prevodi knjige

Citati

Sofie Rahbekje citiraoпре 6 месеци
Mål defineres normalt som ting som at tage en uddannelse, købe et hus ved vandet, eller at tabe sig syv kilo. Men den slags mål kan kun skabe begrænset lykke i dit liv. De kan være gode, når du jagter hurtige, kortsigtede fordele, men som rettesnor for din generelle livsbane er de elendige.

Picasso var produktiv gennem hele livet. Selv da han var i halvfemserne, producerede han kunst og blev ved indtil sine sidste år. Hvis hans målestok havde været at ‘blive berømt’ eller ‘tjene en ordentlig røvfuld penge inden for kunst’ eller ‘male tusind malerier’, så var han gået i stå undervejs.
Kim Thomsenje citiraoпре 2 године
rådighed, er det de færreste af os, der bliver fremragende til mere end én ting, hvis vi overhovedet
Jan Moustgaardje citiraoпре 6 месеци
Der er forskel på at give en anden skylden for din situation og på, at den person er ansvarlig for din situation. Ingen andre end dig er nogensinde ansvarlig for din situation. Mange mennesker kan være skyld i, at du er ulykkelig, men du er den eneste, der har ansvaret for, at du er ulykkelig. Det er, fordi du altid vælger, hvordan du vil opfatte ting, og hvordan du vurderer ting. Du vælger altid den målestok, som du måler dine oplevelser ud fra.

Utisci

Kalle Ringsmose Andersenje podelio/la utisakпре 2 године
💡Poučna

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)