da

Mark Manson

godine života: 9 marta 1984 predstavlja

Knjige

Audio-knjige

Citati

Camilla Sofie Møller Hansenje citiralaпре 2 године
Verden fortæller dig konstant, at vejen til et bedre liv er mere, mere, mere – køb mere, ej mere, skab mere, knald mere, vær mere. Du bliver konstant bombarderet med beskeder om at være fucking interesseret i alting, hele tiden. Vær fucking interesseret i et nyt fjernsyn. Vær fucking interesseret i at have en bedre ferie end dine kolleger. Vær fucking interesseret i at købe en ny havenisse. Vær fucking interesseret i at have den rigtige selfiestang.

Hvorfor? Mit gæt: fordi du bruger flere penge, jo flere ting du er fucking interesseret i.

Problemet er, at det er skidt for din mentale sundhed, hvis du er fucking interesseret i for mange ting. Det gør dig for knyttet til overfladiske og falske ting og gør, at du bruger dit liv på at jagte et fatamorgana af lykke og tilfredsstillelse. Nøglen til et godt liv er ikke at være fucking interesseret i flere ting. Nøglen er at være fucking ligeglad med flere ting. Du skal kun være fucking interesseret i ting, der er ægte og tæt på og vigtige.
Jan Rene Rasmussenje citiraoпре 2 године
Efterhånden som vi bliver ældre og midaldrende, sker der andre ændringer. Vores energiniveau falder. Vores identitet slår rod. Vi ved, hvem vi er, og vi accepterer os selv, herunder nogle af de ting, vi ikke er begejstrede over.
Jan Rene Rasmussenje citiraoпре 2 године
Jeg tror, vi står over for en psykisk epidemi, hvor folk ikke længere er klar over, at det er i orden, at livet er surt en gang imellem. Jeg ved, at det kan lyde banalt, men jeg kan garantere dig for, at det er meget vigtigt at forstå.

Utisci

Anne Mortensenje podelio/la utisakпре 5 месеци
💡Poučna
🎯Zdrav
👍Vredna čitanja

Wow den er god og jeg har virkelig fået noget godt stof til eftertanke....gode pointer om de værdier vi har livet.
Jeg skal helt sikkert høre den igen - forresten rigtig godt oplæst
Min egen refleksion kom på rigtig mange ture undervejs gennem bogens kapitler, hvilket også er en grund til et genhør, er sikker på, at det kun sætter endnu flere ting i gang på det personlige plan.
Har denne bog forandret noget for mig personligt, ja helt bestemt. Jeg har undervejs truffet nogle valg på baggrund af de tanker som den har givet. Kan kun sige tak for det

Sabrina Egedal Larsenje podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja

Wauw!

Frederik Vigeland Wegelandje podelio/la utisakпре 2 године
🔮Kompleksna
💡Poučna
👍Vredna čitanja

Vis man er villig til af se ind i sig selv og klar på nye udfordringer. Så vil denne bog helt sikkert ændre dig liv.

Super fed bog...👍👍

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)