da

Eckhart Tolle

godine života: 16 februara 1948 predstavlja

Knjige

Audio-knjige

Citati

Tildeje citiraoпре 2 године
Hvis du ikke kender så meget til indre kropsbevidsthed, kan du lukke øjnene en stund og finde ud af, om der er liv i dine hænder. Lad være med at spørge dine tanker. De vil sige: „Jeg kan ingenting mærke.“ De vil sikkert også sige: „Giv os noget mere interessant at beskæftige os med.“ I stedet for at spørge tankerne går du således direkte til hænderne. Dermed mener jeg: Bliv bevidst om den subtile følelse af liv i dem. Den er der. Du behøver blot at rette opmærksomheden mod den og mærke efter for at føle den. Først oplever du måske en let prikkende fornemmelse, derefter en følelse af energi eller liv. Hvis du retter opmærksomheden mod dine hænder et øjeblik, vil følelsen af liv blive mere intens.

Mærk kroppen indefra

Tildeje citiraoпре 2 године
Når du opdager, at der er en stemme i dit hoved, der foregiver at være dig, og som aldrig holder op med at tale, så vågner du fra din ubevidste identifikation med tankestrømmen. Når du lægger mærke til den stemme, indser du, at du ikke er den stemme – tænkeren – men den, der er opmærksom på den.
At erkende dig selv som bevidstheden bag stemmen er frihed.
Tildeje citiraoпре 2 године
Det synes umuligt at forestille sig og skræmmende, at „jeg“ kunne ophøre med at eksistere. Men du forveksler dette dyrebare „jeg“ med dit navn og din form og den historie, der er forbundet med det. Det „jeg“ er ikke andet end en midlertidig dannelse i bevidsthedsfeltet.
Så længe som denne form-identitet er alt, hvad du kender, er du ikke opmærksom på, at denne dyrebare skat er din egen essens, din inderste oplevelse af „Jeg Er“, som er selve bevidstheden.

Utisci

Gitte Sandje podelio/la utisakпре 2 године
👍Vredna čitanja

Min bibel 2.0

Gitte Sandje podelio/la utisakпре 2 године
👍Vredna čitanja

Min bibel

Karl Dalagerje podelio/la utisakпре 2 године
👍Vredna čitanja

Lidt tungt og forvirrende ind imellem men nok fordi jeg skal høre den et par gange mere. Men interessant

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)