Nuets kraft, Eckhart Tolle
da
Knjige
Eckhart Tolle

Nuets kraft

Uden omsvøb eller metafysiske fantasterier præsenterer Eckhart Tolle kernen i det ægte spirituelle budskab: væren i Nuet.
Der er en sjælden kraft i hans ord, som giver os glimt af en større virkelighed. En virkelighed vi tager del i, når vi er fuldkomne nærværende og slipper vores stadige grublen over fortiden og bekymring for fremtiden.
Eckhart Tolle introducerer begrebet ´smertekroppen´ som betegnelse for summen af de negative følelser som den enkelte har ´sparet sammen´ gennem livet og bærer på.
Smertekroppen er sammen med vores identifikation med sindet og tankerne de to største forhindringer for at opnå spirituel frigørelse.
Der er en guldgrube af indsigter i Nuets kraft:
- Vi er ikke vores sind og tanker
- Vi kan finde vej ud af psykologisk smerte
- Der er autentisk styrke i at overgive sig 
- Kroppen er en indgang til totalt nærvær
- Stilheden og rummet, der omgiver os, er veje til Nuets kraft
- Også parforhold kan fungere som en nøgle, når de bruges til at blive mere bevidste og dermed mere kærlige.
Tolle springer alle meditative og terapeutiske ´mellemled´ over og arbejder i stedet med direkte væren i nuet – identifikation med den iagttagende bevidsthed, der er vidne til sind, krop og følelser.
240 štampanih stranica
Prvi put objavljeno
2015
Izdavača
Gyldendal, Borgen

Ostale verzije

Utisci

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

Kako vam se svidela knjiga?

Prijavite se ili se registrujte

Citati

Signe Grue Andreassen
Signe Grue Andreassenje citiralaпре 7 дана
Du er her, for at universets guddommelige
formål kan åbenbare sig.
Så betydningsfuld er du!
ECKHART TOLLE
Mette Ødegaard Nielsen
Mette Ødegaard Nielsenje citiraoпре 2 месеца
Følelser, der er en del af det dualistiske sind, er på den anden side underkastet modsætningernes lov. Det betyder simpelthen, at du ikke kan have det gode uden det onde. Derfor er den uoplyste tilstand, som af og til fejlagtigt kaldes glæde, og hvor du identificerer dig med sindet, identisk med den i almindelighed kortvarige lystside af den lyst/smerte cyklus, der hele tiden skifter frem og tilbage. Lyst opnås altid gennem noget, der er uden for dig selv, mens glæde opstår indefra. Præcis det, der giver dig lyst i dag, vil give dig smerte i morgen, eller det vil forlade dig, så du oplever smerte ved fraværet. Og det, der ofte kaldes kærlighed, kan være lystbetonet og spændende et stykke tid, men der er tale om, at du klynger dig til et andet menneske, hvilket er en form for afhængighed, en tilstand af ekstremt behov for den anden, der kan slå over i sin modsætning fra det ene øjeblik til det andet. Mange „kærlighedsforhold“ svinger faktisk, efter den indledende eufori er forbi, mellem „kærlig
Henrik Christiansen
Henrik Christiansenje citiraoпре 4 месеца
Når en brændeknude, der kun lige er begyndt at brænde, anbringes ved siden af en, der brænder kraftigt, og de efter et stykke tid atter adskilles, brænder den første knude meget intensere. Når det kommer til stykket, er det den samme ild.

Na policama za knjige

Selvhjælp, Søren Esbjørn
Søren Esbjørn
Selvhjælp
  • 196
  • 14
Selvudvikling, spiritualitet og livssyn, Søren Esbjørn
Bevidsthed, Meditation, Nærvær, Søren Esbjørn
Mental sundhed , Camilla Pedersen
Camilla Pedersen
Mental sundhed
  • 12
  • 8
Bøger jeg vil læse, Anne Toft
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)