bookmate game
da
Knjige
Mark Manson

Alt er fucked

Synes du, at du træffer alt for mange dumme beslutninger mod bedre vidende? Så har du helt ret. Den dårlige nyhed er, at det vil du blive ved med. Den gode nyhed er, at du ikke er alene.

Alt er f*cked stiller skarpt på dine to hjerner og forklarer, hvorfor de er umådeligt dårlige til at samarbejde med hinanden, og hvad det har af konsekvenser for dig.

Mark Manson taler lige ud af posen, når han gennemgår både filosofi, religion og videnskab og beskriver, hvordan det hele er fucked, og når han giver forklaringen på, hvorfor der alligevel er håb forude.

Goodreads-nominering: Årets bedste nonfiktion 2019.
262 štampane stranice
Vlasnik autorskih prava
Forlaget Memoris
Prvi put objavljeno
2019
Godina izdavanja
2019
Prevodilac
Peter Carstens

Ostale verzije

Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎

Utisci

 • Alexander Maagaard Olsenje podelio/la utisakпре 3 године
  👍Vredna čitanja
  🔮Kompleksna
  💡Poučna
  🎯Zdrav

 • Signe Gorskije podelio/la utisakпре 3 године
  👍Vredna čitanja

 • Annette Thor Jakobsenje podelio/la utisakпре 3 године
  👍Vredna čitanja
  💡Poučna
  🎯Zdrav

Citati

 • Annette Thor Jakobsenje citiralaпре 3 године
  Falsk frihed anbringer os i trædemøllen i jagten på mere, mens virkelig frihed er den bevidste beslutning om at leve med mindre.

  Falsk frihed er afhængighedsskabende: Uanset hvor meget du har, føler du det altid, som om det ikke er nok. Ægte frihed er gentagende, forudsigelig og til tider kedelig.

  Falsk frihed giver stadig mindre igen: Det kræver stadig større mængder energi at opnå den samme glæde og meningsfuldhed. Ægte frihed giver stadig mere igen: Det kræver stadig mindre energi at opnå den samme glæde og meningsfuldhed.

  Falsk frihed er at se verden som en endeløs række af transaktioner og handler, som du føler, du vinder på. Ægte frihed er at se betingelsesløst på verden og indse, at den eneste betydningsfulde sejr er sejren over dine egne lyster.

  Falsk frihed kræver, at verden indretter sig efter din vilje. Ægte frihed kræver ikke noget af verden. Det er kun din vilje.
 • Annette Thor Jakobsenje citiralaпре 3 године
  Når vi forfølger smerte, er vi i stand til at vælge, hvilken smerte vi bringer ind i vores liv. Og dette valg giver smerten mening – og det er derfor det, der giver vores liv mening.

  Fordi smerte er livets universelle konstant, giver livet os konstant mulighed for at udvikle os af smerten. Det kræver blot, at vi ikke bedøver den, at vi ikke ser væk. Det kræver kun, at vi ser den i øjnene og finder værdien og meningen i den.

  Smerte er kilden til al værdi. At gøre os selv følelsesløse over for smerten er at gøre os følelsesløse over for hvad som helst, der har betydning her i verden. Smerten åbner de moralske kløfter, der ender med at blive vores stærkeste værdier og overbevisninger.

  Når vi nægter os selv evnen til at føle smerte af en eller anden årsag, nægter vi os selv evnen til at føle nogen som helst mening med livet overhovedet.
 • Annette Thor Jakobsenje citiralaпре 3 године
  Forfølgelsen af lykke kaster os direkte i armene på nihilisme og frivolitet. Den leder os mod barnlighed, en uophørlig og intolerant trang til noget mere, et hul, der aldrig kan fyldes, en tørst, der aldrig kan stilles. Den ligger til grund for korruption og afhængighed, for selvmedlidenhed og selvdestruktion.

Na policama za knjige

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)