bookmate game
da
Knjige
Esther Hicks,Jerry Hicks

Din tankes kraft

Vi skaber vores egen virkelighed uanset om vi er bevidste om det eller ej. Men hvorfor bliver vi så ofte ved med at skabe mere af det, vi ikke vil have i vores liv?
Svaret ligger dels i skabelsens lov, der siger, at lige tiltrækker lige, og dels i, at vi har for vane at fokusere mere på de områder i vores liv, der ikke fungerer så godt, og som vi er utilfredse med, end på dem, der fungerer, og som vi er tilfredse med. Men når vi fokuserer på det, vi ikke vil have, og betragter vores liv, som det er nu, skaber vi blot mere af det samme. Dertil kommer, at vi ofte har negative overbevisninger knyttet til vores ønsker, som gør det endnu sværere at opnå det, vi gerne vil.
284 štampane stranice
Prvi put objavljeno
2017
Godina izdavanja
2017
Izdavača
Gyldendal, Borgen
Prevodilac
Torben Hanson
Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎

Utisci

 • Claus Heineckeje podelio/la utisakпре 5 година
  👍Vredna čitanja
  💡Poučna
  🎯Zdrav

Citati

 • Julie Hauge Hyllen Mikkelsenje citiraoпре 7 година
  man skaber sin egen sandhed,
 • Anette Højer Jensenje citiraoпре 3 године
  Erkendelsen af, at „sandheder“ ikke er andet end overbevisninger, som vi har haft i længere tid, og at „overbevisninger“ blot er tanker, vi har haft i nogen tid, har virkelig styrket min bevidsthed om tankens forbløffende kraft.
 • Zainab Ahmad Abdul Razzaqje citiraoпре 6 година
  Du er på forkanten af tanke, oplevelse og ekspansion. Det er du helt sikkert ikke alene om, for alt, hvad der er kommet før dig, er klar over, hvor du er, hvad du foretager dig, og hvad du beder om. Det ikkefysiske aspekt af dette jeg på forkant oplever også ekspansionen og nyder de nye ideer, mens det fornøjet følger dig, når du fortsætter din færd ind i din stærke fremtid.
  Det er vores ønske, at du husker alt det, du er, så du kan nyde dit avancerede udsigtspunkt på den måde, du havde til hensigt, da du besluttede at træde ind i denne fysiske krop.
  I er ikke underlegne væsener, der har behov for oplysning. I er ikke ubetydelige partikler i et enormt, endeløst univers. I er ikke vildledte eller glemte børn, der forsøger at finde hjem … I er stærke og avancerede skabere, der rider på den vigtigste bølge af ekspansion, der nogensinde er forekommet. Og det er vores ønske, at I vender tilbage til jeres klare bevidsthed om dette, således at jeres tid i denne fysiske krop kan blive præget af velovervejet, bevidst glæde!

Na policama za knjige

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)