bookmate game
da
Knjige
Sofia Manning

Hvad venter du egentlig på?

  Tanjaje citiraoпре 4 године
  I arbejdet med en vision er det vigtigt at huske på forskellen mellem vision og målsætninger. En vision skal inspirere dig til at vide, hvem du gerne vil være lige nu og her – minut for minut. Din vision skal være noget, du så brændende ønsker dig at gennemføre, at intet kan stoppe dig – heller ikke i sidste ende din frygt
  Susan-Merete Lakolkje citiraoпре 6 година
  næsten
  Charlotte Pedersenje citiraoпре 3 године
  Disse tanker blev for nylig sat i perspektiv, da Michelle var i Afrika:
  Jeg stod i Zimbabwe i forbindelse med et velgørenhedsprojekt og havde været så ulykkelig og grædt og grædt og grædt på grund af min skilsmisse, og så stod jeg pludselig der og kiggede på, hvordan de har det dernede. De har jo ingenting, og så tænkte jeg på, hvor ligegyldigt det er, at jeg er blevet skilt. Der er ikke noget i hele verden, der er mere ligegyldigt, end at jeg er blevet skilt. Hvad er sandsynligheden for, at han var den eneste mand, jeg kunne elske i hele verden? Tænk dig at sige det helt alvorligt: “Han var den eneste mand ud af flere milliarder …”. Så når man sidder og har lidt ondt af sig selv og sætter sig selv i en offerrolle, så prøv lige at huske på, at hjemme i det hjem, du bor i, omringet af det kvarter, du bor i, med den by, der er rundt om det, og det land, du befinder dig i, så er det simpelthen så ligegyldigt, hvad du gør og mislykkes med. Det er fløjtende ligegyldigt. Vi er ikke vigtige. Vi er ikke andet, end hvad vi gør os selv til. Vi skal ikke være så skide selvhøjtidelige
  Charlotte Pedersenje citiraoпре 3 године
  Når livet og hverdagen tager over, skyldes det også frygt. Hvor mange gange har jeg ikke oplevet, at mine klienter har stået på kanten af deres drøm og bare manglede at tage det endelige skridt. Men så kom livet og hverdagen og ændrede kursen. Hvilket er meget belejligt for mange mennesker, vi bliver fri for at se frygten i øjnene, og derfor tillader vi, at det sker.
  Charlotte Pedersenje citiraoпре 3 године
  Hvilket er meget belejligt for mange mennesker, vi bliver fri for at se frygten i øjnene, og derfor tillader vi, at det sker.
  Charlotte Pedersenje citiraoпре 3 године
  Så der er ingen grund til at fornægte din power – selv i den værst tænkelige situation har du et valg. Døden venter forude. Og indtil den dag er livet et spil, som du kan vælge at spille nærværende på dine egne præmisser eller fraværende og mellemtilfreds på præmisser, som du kan prøve at bilde dig ind, at andre har udstukket for “stakkels lille dig”.
  • Hvad skal din bindestreg bestå af, når du en dag ikke er her mere?
  Tanjaje citiraoпре 4 године
  Den aften besluttede jeg mig for at integrere en ny sandhed i mit liv. Og det skulle begynde lige nu, også selv om det skulle tage mig resten af livet. En helt personlig sandhed, som lød: “Jeg er god nok. Altid. Selv når jeg ikke føler, jeg er o.k., så er jeg god nok. Det kan ingen tage fra mig”.
  Tanjaje citiraoпре 4 године
  Hvad vil det give dig?”

  Nu vil jeg gerne have dig til at lave en vision for dit liv. En vision, du slet ikke kan lade være med at handle på, og som derfor gør dig i stand til at se frygten i øjnene. Så hvad ønsker du at skabe for dit liv? Kan du fortælle mig, hvor du er om et år? Om tre år? Om fem år? Hvis jeg vækker dig om natten, kan du så fortælle mig, hvorfor du er her? Hvorfor du lever? Hvorfor du vågner om morgenen, står op og går i gang med dit liv?
  Tanjaje citiraoпре 4 године
  Mange mennesker kører sådan et worst-case-scenario oppe i hovedet, som kan tage meget, meget lang tid, og jeg tror, at min worst-case-scenario-beregning tager cirka et nanosekund, og så gør jeg det bare alligevel, for omkostningerne ved at lade være er alt, alt for store for mig.
  Tanjaje citiraoпре 4 године
  min optik er det værste, der kan ske, at du sidder som 90-årig og har glemt at gøre alt det, du brændte for.
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)