da
Knjige
Jonathan Franzen

Korrektioner

Efter næsten halvtreds år som husmor har Enid Lambert lyst til at slå sig lidt løs. Desværre har hendes mand, Alfred, fået parkinsons, og hendes voksne børn — Gary, Chip og Denise — lever ikke helt op til forventningerne, men Enid ønsker sig brændende noget at se frem til, og da et efterårskrydstogt med Alfred skuffer fælt, sætter hun alt ind på at samle hele familien til en sidste jul i St. Jude.

Korrektioner er en international bestseller med mere end 90.000 solgte eksemplarer i England og tæt på en million i USA. Det er en storslået roman om den moderne familie, om gamle dyder og nye tider.
772 štampane stranice
Prvi put objavljeno
2016
Izdavač
Gyldendal

Ostale verzije

Utisci

  Rikke Mikkelsenje podelio/la utisakпре 4 године
  👍Vredna čitanja

  Fantastisk bog

  Michel Steen-Hansenje podelio/la utisakпре 2 године
  👍Vredna čitanja

  Blandt de 10 bedste bøger jeg har læst

  Allan Rue Kayje podelio/la utisakпре 5 месеци
  🙈Ne drži pažnju

Citati

  Per Lyhne Løkkegaardje citiraoпрошле године
  Mistanken om at alt var relativt. At det ’virkelige’ og ’autentiske’ måske ikke blot var dømt til udslettelse, men var fiktivt lige fra begyndelsen. At denne følelse af at have ret, af kun at forfægte det virkelige, ikke var andet end en følelse.
  Michel Steen-Hansenje citiraoпре 2 године
  Chip var slået af de mange ligheder mellem Litauens sorte marked og Amerikas frie marked. I begge lande var velstanden samlet på nogle få hænder; enhver meningsfuld sondring mellem privat og offentlig sektor var forsvundet; førende forretningsfolk levede i en uophørlig nervøsitet der drev dem til hensynsløs ekspansion af deres imperier; almindelige borgere levede i uophørlig angst for at blive fyret og uophørlig forvirring med hensyn til hvilke magtfulde private interesser der ejede hvilke førhen offentlige institutioner på en given dag; og økonomien blev for en meget stor del drevet fremad af elitens umættelige efterspørgsel af luksusvarer. (I Vilnius var fem kriminelle oligarke i november dette ulykkelige efterår ansvarlige for tusinder af tømreres, mureres, kokkes, prostitueredes, bartenderes, automekanikeres og bodyguards’ beskæftigelse.) Den mest iøjnefaldende forskel på Amerika og Litauen, efter hvad Chip kunne se, var at i Amerika undertrykte den velhavende minoritet den uvelhavende majoritet ved hjælp af hjernelammende og sjælsdræbende underholdningsformer, diverse elektroniske dimser og medikamenter, hvorimod den magtfulde minoritet i Litauen undertrykte den ikkeumagtfulde majoritet ved trusler om vold.
  Doris Anderssonje citiraoпре 2 године
  Kopier af Bouguereau hang på væggene sammen med Klaus’ olympiske medalje der var monteret i glas og ramme, under den største lysekrone.

Na policama za knjige

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)