bookmate game
da
Knjige
Knud Romer Jørgensen

Kort over Paradis

“Kort over paradis” tager os ind det totale illusionsbrud fra barndomslandet på Falster til 90ernes glittede reklameverden med hurtige penge og kokain.
Vi møder bandeordenes mester! Det parisiske kloaksystem! Hemmelige biblioteker — og Knuds magiske, amerikanske ven, der vokser op på fronten af den kolde krig i Mellemøsten som søn af en CIA spion. Ingen når hjem.
12 år efter den prisbelønnede debut «Den som blinker er bange for døden” er Knud Romer tilbage med en omvendt dannelsesroman, og “Kort over Paradis” viser vejen til helvedet.

Knud Romer (f. 1960) er forfatter og radiovært. Hans debut ’Den som blinker er bange for døden’ er udgivet i 13 lande og har modtaget en lang række priser, blandt andre De Gyldne Laurbær, Debutantprisen, Premio Cálamo Otra Mirada, Eine Stadt liest ein Buch, Le Prix Initiales d’Automne og Weekendavisens Litteraturpris.’Kort over Paradis’ er den selvstændige efterfølger.
496 štampanih stranica
Vlasnik autorskih prava
Lindhardt og Ringhof
Prvi put objavljeno
2018
Godina izdavanja
2018
Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎

Utisci

 • John Robert Enevoldsenje podelio/la utisakпре 4 године

  Fantastisk ordekvilibrist

 • Henrik Warrer Dalgasje podelio/la utisakпре 5 година

  Nej, nej! For uforståeligt for mig. Måske er jeg bare ikke "kulturel" på den måde?

 • Ole Todbjerg Bertelsenje podelio/la utisakпре 5 година
  👍Vredna čitanja

  Vi skal ned, helt ned, for at komme op - måske.

Citati

 • Gert Jørn Notlerje citiraoпре 6 година
  Jeg farer vild i supermarkedet og leder forgæves på hylderne efter varer, som ikke længere bliver produceret, og indleder lange samtaler med kasseekspedienten, indtil de beklager sig i køen. Bagefter tjekker jeg bonen og finder fejl i tilbudspriserne, som det tager timer at udrede: “Der er åbnet for kasse to.”
  Jeg henvender mig til folk under tredive år, som om de er børn. Sådan ser de ud i mine øjne, jeg er tæt på at klappe dem på hovedet og spørge, om ikke de skulle være i seng? De siger “hr.” og “De” og åbner døren for mig, i håb om at jeg går. Jeg er følelseslabil og græder over ingenting og får raserianfald, som om jeg er konstant bagstiv.
 • lassejnielsenje citiraoпре 2 године
  Når solen gik ned, fik du øjnene stukket ud, så mørkt var der på Falster.
 • Per Spangsberg Madsenje citiraoпре 3 године
  Fremtiden er brugt op. Det er udsigtsløst, og livet er blevet en tomgang af gentagelser, hvor jeg kender udfaldet på forhånd – alt, hvad jeg siger, har jeg sagt før, og alt, hvad jeg ser, er en genudsendelse af noget, som ikke var interessant første gang. Selv porno kan jeg ikke vride mere ud af. Det vigtigste, jeg foretager mig i løbet af dagen, er at slukke lyset i lejligheden.

Na policama za knjige

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)