da
Knjige
Hans Kirk

Fiskerne

Hans Kirks mest berømte roman om en gruppe fiskerfamilier, der forlader deres by ved Vesterhavet og drager ind langs Limfjorden i håbet om her at kunne skabe sig en mindre udsat og økonomisk bedre tilværelse. De trænger sig på med deres religiøsitet, forjager den grundtvigianske præst, bygger missionshus og lader Indre Mission helt overtage deres nye hjemsted. Der opstår problemer, da fiskerkonen Marianes mand begynder at få religiøse anfægtelser. Mariane bliver orkanens øje, hun står stejlt imod og vil ikke “give Jesus sit hjerte”.
345 štampanih stranica
Prvi put objavljeno
2016
Izdavač
Gyldendal

Ostale verzije

Utisci

  Mette Schmidtje podelio/la utisakпре 3 године
  👍Vredna čitanja
  💡Poučna
  🎯Zdrav

  En af mine danske favoritter.

  Camilla Bro Meyerje podelio/la utisakпре 3 године

  Tung opstart.
  Vokser på én og efterlader fine billeder og refleksion.

  Søren Theilgaardje podelio/la utisakпре 6 месеци
  👍Vredna čitanja

Citati

  Hanne Borch Bitschje citiraoпре 5 месеци
  tykkes, de folk tænker rent for meget på, hvorlænge de kan leve, sagde Thomas Jensen. Det var meget bedre, de tænkte noget over, hvordan de lever.
  Hanne Borch Bitschje citiraoпре 5 месеци
  Jeg er snart en olding, svarede Aaby stilfærdigt. Og måske er jeg snart slidt op og kan ikke mere. Men om Dem ved jeg, at De er en halvstuderet røver. Og det var bedre, om De aldrig havde lært at læse.
  Kock fo’r op, men kunne ikke sige noget for ophidselse. Var han ikke en mand med en velbegrundet livsanskuelse, ja med mange livsanskuelser, tilværelsen set fra alle sider.
  Jeg foreslår mig selv
  Hanne Borch Bitschje citiraoпре 5 месеци
  er De da slet ikke noget værdifuldt i mennesket?
  Nej, æ ved for vist, at det gode, der er i os, skylder vi nåden. Og selv om der er noget godt i de uomvendte, hvad skal det så hjælpe? Det bliver borte i den syndige natur. Æ tror, Jesus selv har sagt sin mening, dengang han fortalte, at der var mere glæde i himlen over een synder, som omvendte sig, end over ti retfærdige, som ikke har omvendelse behov.

Na policama za knjige

  Bookmate
  Danske klassikere
  • 11
  • 205
  Lise Faber
  Vil læse
  • 575
  • 44
  Kim René Elgaard Andersen
  Danske klassikere
  • 27
  • 37
  Bookmate
  Ugens udvalgte
  • 99
  • 18
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)