Annie Grace

En måned uden alkohol

Afhold dig fra at drikke I tredive dage og find ud af hvordan du har det. Annie Grace væbner sine læsere med forskningsbaseret information for at gore noget ved den kulturelle og følelsesmæssige programmering, vi udsættes for i forbindelse med alkohol. Resultatet er en opmærksom fremgangsmåde, som giver læseren kontrollen tilbage og permanent standser trangen.
Der er et kapitel viet til hver dag i eksperimentet — der er visdom, testede strategier, og provokerende ny information, som supplerer planen og støtter den trinvise succes, når man opdager, hvad der føles rigtigt.
298 štampanih stranica
Prvi put objavljeno
2019
Izdavač
Gyldendal
Prevodilac
Kirsten Kincaid

Ostale verzije

Utisci

  Linda Zieglerje podelio/la utisakпре 7 месеци
  👍Vredna čitanja
  💡Poučna

  Kira Hallberg-Dellgrenje podelio/la utisakпрошле године
  👍Vredna čitanja

  beritdje podelio/la utisakпре 2 године
  👎Možete propustiti

Citati

  Anders Stegøje citiraoпре 6 месеци
  Jeg er ved at opdage, at mine alkoholvaner hænger direkte sammen med mine ubehagelige følelser. Jeg prøver egentlig at slippe væk fra dem og få snakken oppe i mit hoved til at holde op.
  Anders Stegøje citiraoпре 6 месеци
  Hver gang du lægger mærke til en craving, så stil dig selv følgende spørgsmål:
  Hvad tænkte jeg, lige inden trangen satte ind?
  Hvad følte jeg? Hvordan var min følelsesmæssige tilstand?
  Anders Stegøje citiraoпре 6 месеци
  Det, der hjalp mig til at komme ud af vanen med at tale negativt til mig selv, var taknemlighed. Jeg husker bevidst mig selv på alt, hvad jeg er taknemlig for, selv de mindste dumme småting. Hvis jeg skriver i min dagbog, lægger jeg måske mærke til kuglepennen og tænker: Jeg er taknemlig for, at jeg kan skrive. Jeg er taknemlig for, at jeg kan læse og sætte mine tanker ned på papir. Åh se, der er himlen – skyerne er smukke, og jeg elsker synet af dem mod det blå. Jeg er så taknemlig for, at jeg er i live og kan se og værdsætte naturens skønhed. Ud over at udføre denne øvelse hver gang du bliver opmærksom på, at du tænker negativt, kan du også vælge et tidpunkt hver dag til at standse op og gennemtænke de seneste 24 timer og finde frem til tre, fire eller fem ting, du er taknemlig for

Na policama za knjige

  Jakob Hougaard Pedersen
  Min hylde
  • 17
  • 1
  Inger Holst Madsen
  Inger e bøger
  • 39
  Emma
  Mor
  • 10
  Birgitte Banke Jørgensen
  Birgitte
  • 13
  Kira Hallberg-Dellgren
  Kira
  • 8
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)