da
Knjige
Ali Smith

Efterår

Det er et umage venskab, Daniel Gluck og Elisabeth Demand har. Daniel er 101 år gammel, og Elisabeth er 32. I fortællingens nutid, umiddelbart efter Brexit-afstemningen, møder Elisabeth trofast op på det plejehjem, hvor Daniel ligger og venter på at dø. For mange år siden, da de mødtes i 1993, advarede hendes mor hende om at pleje kontakt med den mærkelige nabo, der var flyttet ind over for dem. Men Elisabeth nægter at rette sig efter moderen, og ud af den insisteren på relationer mellem mennesker vokser et venskab, som forfatteren Ali Smith bruger som udgangspunkt for sin fortælling om England af i dag.

Efterår er første bog i en kvartet af Ali Smith. Næste udgivelse, Vinter, udkommer i begyndelsen af 2019.
178 štampanih stranica
Prvi put objavljeno
2018
Izdavač
Gyldendal
Prevodilac
Ninna Brenøe

Ostale verzije

Utisci

  Barbara Katarina Egetoftje podelio/la utisakпре 2 године
  👍Vredna čitanja

  Men det er en usædvanlig bog
  Barbara

  Jens Bernerje podelio/la utisakпрошлог месеца
  👍Vredna čitanja

  mariellajensenje podelio/la utisakпрошле године
  👍Vredna čitanja

Citati

  Henrik Littauerje citiraoпре 3 месеца
  Men det er det at han ikke er der der er grunden til at de skal flytte, og at hendes mor bliver nødt til at arbejde, og at datteren bliver interesseret i heste, og at der så er et militarystævne, og så videre.
  Linea Rosenberg Jørgensenje citiraoпре 10 месеци
  Jeg er træt af nyhederne. Jeg er træt af den måde de gør ting der ikke er spektakulære spektakulære og forholder sig forsimplende til ting der er ægte forfærdende. Jeg er træt af ondskabsfuldhed. Jeg er træt af selviskhed. Jeg er træt af hvordan vi intet gør for at stoppe det. Jeg er træt af hvordan vi ligefrem opfordrer til det. Jeg er træt af den vold der er, og jeg er træt af den vold der er på vej, som vil komme, som ikke er sket endnu. Jeg er træt af løgnere. Jeg er træt af kanoniserede løgnere. Jeg er træt af hvordan disse løgnere
  Linea Rosenberg Jørgensenje citiraoпре 10 месеци
  Det var som om selve indbegrebet af forfærdelse havde åbnet gabet og slugt hende i én mundfuld, præcis sådan som en gammel, gummieret hud ville gøre det.

Na policama za knjige

  Bookmate
  Ugens bog
  • 243
  • 237.7K
  Bookmate
  Efterårsstemning
  • 10
  • 169
  Lise Faber
  Vil læse
  • 574
  • 45
  Sten Sagen
  Gode bøger
  • 167
  • 10
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)