bookmate game
da
Knjige
Lena Dunham

Ikke den Slags Pige

Sjov, skarp og hæmningsløst åbenhjertig! Ikonet og fænomenet Lena Dunham fortæller om sin opvækst i New York, sine rummelige kunstnerforældre, fobier og frygten for aldrig at finde sin plads i livet. Om pludselige forelskelser og mislykkede slankekure, veninder, job, sex og skøre fyre. Dunham tager livet som det opleves af en ny generation af kvinder, på kornet. En inspirerende og slagfærdig bog om en ung kvindes vej til sig selv.

LENA DUNHAM (f. 1986) er kvinden bag den kritikerroste HBO-serie Girls, som hun skri-ver manus til, instruerer og spiller med i. Hun har vundet to Golden Globes, deriblandt Bedste Skuespiller for sit arbejde med serien. Not that Kind of Girl, der udkom i USA i ef-teråret 2014, er hendes første bog.
321 štampana stranica
Vlasnik autorskih prava
C&K Forlag ApS
Prvi put objavljeno
2015
Godina izdavanja
2015

Ostale verzije

Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎

Utisci

 • Guldbrandtsenje podelio/la utisakпре 7 година
  💩Smeće
  🌴Knjiga za plažu

  Sjov men lidt for plat

Citati

 • Kathrine Ask Asmussenje citiraoпре 6 година
  De sidste seks gange vi har talt sammen, er det ligesom løbet ud i lange pauser hvor jeg siger noget, så siger noget andet for at tone det ned, og så næsten underskylder.
 • Mikkel Borreje citiraoпре 7 година
  Men inderst inde ventede hun på, at der skulle ske noget. Ligesom skibbrudne søfolk så hun sig fortvivlet om i sit ensomme liv og spejdede efter et hvidt sejl i de fjerne tåger i horisonten. Hun vidste ikke, hvad det ville være for et tilfælde, hvilken vind, der ville drive det frem til hende, hvilke bredder det ville føre hende til, om det var en chalup eller et skib med tre dæk, lastet med angst eller fyldt med lykke helt op til kanonportene. Men hver morgen, når hun vågnede, håbede hun, at den nye dag ville bringe noget …
 • Nadine Pedersenje citiralaпре 7 година
  jeg kunne tage det jeg har lært, og gøre et hårdt arbejde lettere for dig eller forhindre dig i at have den slags sex hvor du tænker at det er bedst at beholde skoene på så du kan løbe væk midt i det hele, så er alle mine fejltrin ikke forgæves. Jeg kan allerede mærke en skamfølelse over at tro at jeg har noget at tilbyde dig, men også en stolthed over at have forhindret dig i at prøve en dyr juicedetox eller at tro at det er din skyld når din date pludselig trækker sig tilbage, intimideret af hvor tydeligt du

Na policama za knjige

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)