Annlil Frolov Annlil Frolov,Marianne Egense

Kvinders guide til mere hovedløs sex

En kærlig opsang til kvinder, der tænker for meget. En guide, som viser, hvordan man kan skrue ned for hovedet og op for kroppen.
Kvinder er gode til at planlægge, strukturere deres hverdag, analysere og drage omsorg. Det er gode egenskaber. Men hånden på hjertet så har du sikkert også dage, hvor tankerne kører rundt i hovedet på dig: Bekymringer, løsningsforslag, huskesedler og planlægning af alle døgnets timer. Når aktiviteten i hovedet er stor, glemmer vi at mærke vores krop, og så er det både svært at mærke lysten og livsglæden.
Marianne Egense og Annlil Frolov er henholdsvis sexolog og NLP-terapeut. De møder mange kloge kvinder, der har tjek på livet, men som kæmper med selvværdet, sexlivet og parforholdet, og som er endt i en negativ spiral, hvor de har svært ved at slippe bekymringerne, kontrollen og kalenderstyringen.
127 štampanih stranica
Vlasnik autorskih prava
Lindhardt og Ringhof
Prvi put objavljeno
2014
Godina izdavanja
2014

Ostale verzije

Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎

Utisci

  Anne Louise Slyngborg Kronborgje podelio/la utisakпре 3 године
  👎Možete propustiti
  🙈Ne drži pažnju

  Smæk fyldt af holdninger, synsninger oh masse “gode” råd uden anvisning til hvordan man gør.
  Elendig bog

Citati

  Dennis Hjarup Andersenje citiraoпрошле године
  Moderrollen fylder rigtig meget, vi forventer, vi skal være en supermom, der altid har overskud, ikke råber, taler med ikke til børnene, stimulerer i hoved og røv på alle udviklingstrin, begrænser sukkerindtag og tv-kiggeri, er proaktiv på legeaftaler og fritidsaktiviteter, ambitiøs omkring institutionsvalg, forældrerepræsentant og med i institutionens bestyrelse – listen er uendelig.
  Alt dette er i virkeligheden et kæmpearbejde.
  Dennis Hjarup Andersenje citiraoпрошле године
  At acceptere sit ståsted er ikke det samme som at stagnere eller resignere. Det betyder, at man er til stede i sit eget liv i stedet for at ønske sig alle mulige andre steder hen.
  Dennis Hjarup Andersenje citiraoпрошле године
  et er kærligheden, der gør, at vi vælger hinanden og danner par. Det er respekten og ligeværdet, der skal til for at holde liv i kærligheden og parforholdet – og det er begges ansvar.

Na policama za knjige

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)