Særligt sensitiv, Ulla Hinge Thomsen
da
Knjige
Ulla Hinge Thomsen

Særligt sensitiv

Čitajte
173 štampane stranice
 • 👍5
 • 💡3
At være særligt sensitiv kan være en stor styrke. Det kræver bare, at man lærer, hvordan man passer godt på sig selv. Ulla Hinge Thomsen vejleder læseren i, hvordan man kan få det optimale ud af at sin stærke sensitivitet. Bogen er spækket med gode råd til, hvordan man som særligt sensitiv bedst begår sig i sin hverdag, fra arbejdsliv til familie, kæresteforhold, forældreskab og venskaber.
Utisak
Dodaj na policu
 • 👍Vredna čitanja5
 • 💡Poučna3
Prijavite se ili se registrujte
Jannie Bram Damgaard
Jannie Bram Damgaardje podelio/la utisakпре 2 године
👍Vredna čitanja
💡Poučna

Sjov og informativ

Casper Skov Bonde
Casper Skov Bondeje podelio/la utisakпре 2 месеца
👍Vredna čitanja
💡Poučna

Christian Nygård Hansen
Christian Nygård Hansenje podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja

Jakob Schiøler
Jakob Schiølerje citiraoпре 25 дана
stolt over at kunne give dig mulighed
Rene Egeskov Gjerka
Rene Egeskov Gjerkaje citiraoпрошлог месеца
Pigen, der ikke ville gå i bukser
Da jeg var en lille pige, havde jeg altid kjole på. Ikke fordi min mor klædte mig ud som en lille prinsesse, eller fordi jeg selv var særlig pyntesyg. Men fordi jeg ikke kunne holde ud at have bukser på. To stramme stofrør tæt omkring mine ben? Adr!
Gennem hele min skoletid ryddede jeg op og vaskede service af hver eftermiddag, når jeg kom hjem fra skole. Ikke fordi jeg skulle, men fordi jeg ikke kunne koncentrere mig om mine lektier eller mine venner, hvis der lå gamle aviser på gulvet og stod snavsede tallerkener på bordet. Rodet i huset skabte rod i mit hoved og gav mig overload.
Som voksen har jeg sagt et prestigefyldt job som redak­tionschef op, fordi jeg var ved at implodere af stress i det store, åbne kontorlandskab. Når jeg ikke selv snakkede, vandrede min opmærksomhed konstant rundt i mine mange kollegers samtaler og dramaer, og jeg kom hjem som en vredet karklud hver
Cristine Lisbeth Siff Jensen
Cristine Lisbeth Siff Jensenje citiraoпре 2 месеца
enkelthed denne: Som særligt sensitiv er du udstyret med evner, andre ikke har. Du er i stand til at fornemme stemninger, opfatte nuancer, skelne detaljer, opfange lyde, lugte og syn, leve dig ind i andre mennesker, vide, hvad andre har brug for, tage ansvar og se helheder i en helt særlig grad. Selvfølgelig kan resten af befolkningen potentielt også alt det, vi særligt sensitive kan, men ikke i samme grad.

»Jeg får nogle gange de vildeste oplevelser. Min kæreste og jeg var for eksempel til en klassisk koncert. Bagefter sagde han: Nå, det var da rigtig godt, hvad? Jeg tænkte: Godt? Det var da FANTASTISK! For mig følets det som små, bløde kugler, der drønede rundt på min krop, for ham var det bare ­musik.«
Sofia, 38 år
Vores evner er ikke hurtigt omsættelige. Det sker, at menneske­flokken for længst er drønet videre, når vi endelig er klar med vores løsninger, svar eller ideer. Den dybe bearbejdning tager tid. Men vi er værd at vente på.
Da jeg startede på universi
Psykisk sundhed, Amalie Vennike
Amalie Vennike
Psykisk sundhed
 • 140
 • 364
Personlig udvikling, Tania Søgaard Straarup
Tania Søgaard Straarup
Personlig udvikling
 • 81
 • 147
Vil læse, Lise Faber
Lise Faber
Vil læse
 • 511
 • 41
Personlig udvikling, Line Kirstine
Line Kirstine
Personlig udvikling
 • 39
 • 23
Særligt Sensitiv, Iben
bookmate icon
Jedna cena. Obilje knjiga
Ne kupujete samo jednu knjigu već celu biblioteku… po istoj ceni!
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)