Særligt sensitiv, Ulla Hinge Thomsen
da
Knjige
Ulla Hinge Thomsen

Særligt sensitiv

Čitajte
At være særligt sensitiv kan være en stor styrke. Det kræver bare, at man lærer, hvordan man passer godt på sig selv. Ulla Hinge Thomsen vejleder læseren i, hvordan man kan få det optimale ud af at sin stærke sensitivitet. Bogen er spækket med gode råd til, hvordan man som særligt sensitiv bedst begår sig i sin hverdag, fra arbejdsliv til familie, kæresteforhold, forældreskab og venskaber.
172 štampane stranice
Prvi put objavljeno
2015

Utisci

Jannie Bram Damgaard
Jannie Bram Damgaardje podelio/la utisakпре 2 године
👍Vredna čitanja
💡Poučna

Sjov og informativ

Casper Skov Bonde
Casper Skov Bondeje podelio/la utisakпре 6 месеци
👍Vredna čitanja
💡Poučna

Christian Nygård Hansen
Christian Nygård Hansenje podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja

Citati

Janice Akiza
Janice Akizaje citiraoпре 2 месеца
Meningen er vigtig for mange særligt sensitive, som ofte tænker dybt over tingene. Det behøver ikke være på et meget højt plan som at redde hvalerne eller blive hjerte­kirurg. For dig er det måske meningsfuldt, at du dygtiggør dig inden for noget, der interesserer dig, at du har god tid til dit familieliv, eller at du gør en forskel for dine kolleger. Det har alle brug for, men du har ekstra brug for det som særligt sensitiv, og når du mangler det, bliver du overstimuleret af netop dét savn.
Jakob Schiøler
Jakob Schiølerje citiraoпре 5 месеци
stolt over at kunne give dig mulighed
Rene Egeskov Gjerka
Rene Egeskov Gjerkaje citiraoпре 5 месеци
Pigen, der ikke ville gå i bukser
Da jeg var en lille pige, havde jeg altid kjole på. Ikke fordi min mor klædte mig ud som en lille prinsesse, eller fordi jeg selv var særlig pyntesyg. Men fordi jeg ikke kunne holde ud at have bukser på. To stramme stofrør tæt omkring mine ben? Adr!
Gennem hele min skoletid ryddede jeg op og vaskede service af hver eftermiddag, når jeg kom hjem fra skole. Ikke fordi jeg skulle, men fordi jeg ikke kunne koncentrere mig om mine lektier eller mine venner, hvis der lå gamle aviser på gulvet og stod snavsede tallerkener på bordet. Rodet i huset skabte rod i mit hoved og gav mig overload.
Som voksen har jeg sagt et prestigefyldt job som redak­tionschef op, fordi jeg var ved at implodere af stress i det store, åbne kontorlandskab. Når jeg ikke selv snakkede, vandrede min opmærksomhed konstant rundt i mine mange kollegers samtaler og dramaer, og jeg kom hjem som en vredet karklud hver

Na policama za knjige

Psykisk sundhed, Amalie Marie Vennike
Amalie Marie Vennike
Psykisk sundhed
  • 142
  • 365
Personlig udvikling, Tania
Vil læse, Lise Faber
Lise Faber
Vil læse
  • 530
  • 43
Personlig udvikling, Line Kirstine
Line Kirstine
Personlig udvikling
  • 39
  • 25
Særligt Sensitiv, Iben
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)