da
Knjige
Diverse Diverse

Dansk Kriminalreportage 2009

287 štampanih stranica
Prvi put objavljeno
2017

Ostale verzije

Utisci

  Henrik Franz Løvgren Pedersenje podelio/la utisakпре 2 године
  👍Vredna čitanja

Citati

  Andreas Duckert Hansenje citiraoпрошле године
  ad der for tiden foreligger, og lægge en ”her og nu” plan for indsatsen.
  Som anden vogn på gerningsstedet ankom hundepatruljen med to hundefører. Mange af de indledende ting blev sat i værk af dem. Hundepatruljer er per natur eminente i det operationelle politiarbejde. De arbejder næsten altid i forreste linie, og deres rutine og erfaringer i at stå i disse situationer er uvurderlig. De så straks på gerningsstedet, at hvis man ikke gjorde noget nu, og blot ventede til teknikerne ankom (der er nogen gange køretid på en time eller mere), så ville spor forsvinde.
  Det blev derefter aftalt med kriminalpolitiet og teknikerne, at hundepatruljen skulle foretage en hurtig men forsigtig søgning. De fandt og markerede 11 projektiler med en kridtcirkel. De udvidede hurtigt deres eftersøgning og fandt også en nummerplade liggende på jorden, registreringsnummeret var UY 35 655. Den skulle senere vise sig at være et vigtigt spor.
  Bevogtnings- og beskyttelsesdelen på gerningsstedet blev styret og koordineret af en chef fra ordenspolitiet. Det helt nødvendige – men til tider også kedelige arbejde – blev udført af fire-fem betjente på skift. Vejret var stadig ubarmhjertet med blæst og regn, så nogen udpræget fornøjelse var det ikke at lægge minestrimmel ud på et stort område, og herefter afvente kriminalteknikere, efterforskere og gerningsstedsundersøgelsens næste mange skridt.
  Beskyt

Na policama za knjige

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)