bookmate game
da
Knjige
Jo Nesbø

Kniv

Harry Hole er begyndt at drikke igen. Rakel — den eneste kvinde han nogensinde har elsket — har smidt ham ud, og han er blevet fyret fra sit job på Politiskolen. Som afdanket legende får han dog allernådigst lov at skubbe rundt med papirer og tage sig af rutinesager hos politiet.

Harry stilles over for et valg: at gå til bunds med det samme — eller at rejse sig og gå under senere. Da han ikke har mere at miste, begynder han en ensom jagt på en gammel fjende.

I KNIV drives Oslo Politis mest sagnomspundne efterforsker ind i et helvede, han ikke i sine værste mareridt har kunnet forestille sig.
572 štampane stranice
Vlasnik autorskih prava
Modtryk
Prvi put objavljeno
2019
Godina izdavanja
2019
Izdavač
Modtryk

Ostale verzije

Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎

Utisci

 • Susanne Helene Petersenje podelio/la utisakпрошле године
  👍Vredna čitanja
  🔮Kompleksna
  💡Poučna
  🌴Knjiga za plažu
  🚀Čita se u jednom dahu

  Jo Nesby bliver bedre og bedre, glæder mig til næste.waw

 • Lars Halskov Christiansenje podelio/la utisakпре 3 године
  👍Vredna čitanja
  🎯Zdrav

  Rigtig go roman

 • Kjeld Søndergaard Bentsenje podelio/la utisakпре 3 године
  👍Vredna čitanja

  Skræmmende god

Citati

 • Elsebeth Bondeje citiraoпре 3 године
  havde sagt det i én eneste lang sætning uden at trække vejret, og Bjørn havde lyttet og tænkt: Er det sandt? Er det det, der definerer mig? Var det det, han som bondesøn var flygtet fra de bølgende agre i Toten for at blive? En feminiseret, militant konformist og taber? En mislykket, agterudsejlet politibetjent, der søgte et image som modtræk? Som brugte sine rødder, en ramponeret bil, Elvis og gamle helte fra countrysangen, hestehale a la halvtredserne, støvler i slangeskind og dialekt til at trække en linje tilbage til noget ægte, jordnært, men som var lige så lidt ærlig som politikeren fra det vestlige Oslo, som når han skulle fremføre sin valgtale på fabrikkerne, tog slipset af, smøgede skjorteærmerne op og indføjede så mange dialektudtryk, som hans sprog kunne bære?
  Måske var det sådan. Eller, hvis det ikke var hele sandheden, så var det måske en del af den. Men definerede det ham? Nej. Lige så lidt som det, at han havde rødt hår, definerede ham. Det, der definerede ham, var, at han var en helvedes god kriminaltekniker. Og én ting til.
  “Måske har du ret,” havde Bjørn svaret, da Endre trak vejret, “Måske er jeg en latterlig taber. Men jeg er rar mod folk. Og det e
 • Nils Thygesenje citiraoпрошлог месеца
  “Tak,” sagde Harry.

  “Træsko
 • Michael Toke Bergje citiraoпре 3 године
  På trods af hvad han lige havde sagt, tænkte Harry, at han kunne mærke osen af den andens dårlige samvittighed gennem telefonen.

Na policama za knjige

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)