bookmate game
da
Knjige
John Williams

Augustus

En stor historisk roman om, hvordan en alt for ung dreng blev kastet hovedkulds ud i et næsten umenneskeligt magtspil, og på trods af alle odds endte med at blive den nådesløse hersker over det romerske imperium.
I romanen AUGUSTUS genskaber John Williams det romerske imperium fra Julius Cæsars død frem til Augustus’ sidste dage og fortæller historien om, hvordan Augustus blev magtens centrum, da han først havde modstået hoffets og Senatets rænkespil og folkets modstand.
En betagende fortælling af forfatteren til STONER og BUTCHER’S CROSSING.
405 štampanih stranica
Vlasnik autorskih prava
Lindhardt og Ringhof
Prvi put objavljeno
2016
Godina izdavanja
2016
Prevodilac
Mich Vraa

Ostale verzije

Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎

Utisci

 • sunemje podelio/la utisakпре 5 година

  God bog

 • Erik Johansen Jappeje podelio/la utisakпре 2 године
  👍Vredna čitanja

 • Charlotte Gisselmann Jessenje podelio/la utisakпре 4 године
  👍Vredna čitanja

Citati

 • Erik Johansen Jappeje citiraoпре 2 године
  Den unge mand der ikke kender fremtiden, ser livet som et slags episk eventyr, en odyssé over fremmede have og forbi ukendte øer hvor han skal prøve og bevise sin styrke og derved finde sin udødelighed. Den midaldrende mand der har levet den fremtid som han engang drømte om, ser livet som en tragedie; for han har erfaret at hans styrke, uanset hvor stor den er, ikke kan måle sig med tilfældets og naturens kræfter, som han giver gudenavne og har lært at han er dødelig. Men den aldrende mand må, dersom han spiller sin tildelte rolle ordentligt, se livet som en komedie. For hans triumfer og hans nederlag flyder sammen, og den ene er ikke mere genstand for stolthed eller skam end den anden, og han er hverken helten der beviser sin styrke over for disse kræfter, eller hovedpersonen der udslettes af dem. Ligesom enhver anden stakkels, ynkværdig bælg af en skuespiller ender han med at se i øjnene at han har spillet så mange roller at han selv ikke længere findes.
 • Erik Johansen Jappeje citiraoпре 2 године
  Det er heldigt at unge aldrig anerkender deres uvidenhed, for gjorde de det, ville de aldrig finde modet til de unges udholdenhed. Det er måske et instinkt i kødet og blodet der hindrer denne viden og giver drengen mulighed for at blive den mand der skal leve længe nok til at indse dårskaben i sin egen eksistens.
 • Erik Johansen Jappeje citiraoпре 2 године
  Det som vi kalder den ægteskabelige verden, er, som du ved, en verden af nødvendig trældom, og jeg synes somme tider at den usleste slave har mere frihed end vi kvinder nogensinde har kendt til.

Na policama za knjige

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)