bookmate game
da
Knjige
Sebastian Nybo

Sådan håndterer du besværlige personer

 • Pia Aagaardje citiraoпре 3 године
  Du sidder til en konfirmation, hvor du deltager af pligt snarere end af lyst, og så smører du en kunstig adfærd oven på din oprigtige grundfølelse og lægger ansigtet i et lidt for stramt smil og spørger ‘er det så gymnasium, du vil senere?’ uden egentlig at ønske at vide det.
  Det samme sker ret ofte, når medarbejderne kommer ind på lederens kontor til MUS (medarbejderudviklingssamtale). I de værste tilfælde ønsker ingen af parterne egentlig denne samtale, men det er jo noget, de skal, og åbningsreplikken lyder ‘nå, Jens, skal vi så se at få det overstået?’
  En MUS kunne/skulle/burde være en meget vigtig samtale om kompetenceforvaltning, faglig udvikling og dynamisk vurdering og afstemning af forventninger. Konfirmationen kunne/skulle/burde være den unges mulighed for at bekende sin tro, lytte til gode råd og udveksle håb for fremtiden med sine gæster. I stedet ender begge dele ofte som den rene farce uden betydning – reduceret til en tom rituel handling. Og det er besværligt for alle. Fra hverdagen kender vi det også – bare i mindre målestok. Klokken er fire, og du skal hjem fra job. Du tager din jakke på og kommer lige til at kigge dig i spejlet, og du opdager et stykke agurk mellem dine fortænder. Du spiste klokken 11.30
 • Anna Hundebøl Hamannje citiraoпре 4 године
  Vi kan alle klare en vis mængde, hvorefter vi enten skal restituere og komme os eller sige fra. Vi kan ikke klare at være i konflikt dag ud og dag ind. At sidde lige ved siden af en energidræber, der ser det som sin vigtigste opgave at fjerne al glæde og bare kaster gamle madrester i hovedet på alle andre, det er der ingen, der kan holde til i det lange løb.
 • Jan Peter Hansenje citiraoпре 2 године
  SQ’ere kan som regel godt lide det momentum som FQ’erne har – men kun så længe det går i den retning, som SQ’erne har udstukket
 • Jan Peter Hansenje citiraoпре 2 године
  Hvis man har FQ som grundimpuls i sin personlighed, så vil man med stor sandsynlighed komme til at opleve omgivelserne som lidt langsomme
 • Jan Peter Hansenje citiraoпре 2 године
  Hver gang de støder på noget nyt, skal det prøves.
 • Jan Peter Hansenje citiraoпре 2 године
  For FQ’ere findes der ikke noget, der ikke kan lade sig gøre. Hver gang de støder på noget nyt, skal det prøves. De er meget dynamiske og kan have svært ved at sidde stille.
 • Jan Peter Hansenje citiraoпре 2 године
  Husk, at FQ’erne egentlig er en blanding af de tre øvrige – eller mere korrekt sagt, så er FQ det forandrende mønster fra hver af de tre øvrige Q’er, som jeg for overskueligheds skyld har sat sammen i denne gruppe.
 • Jan Peter Hansenje citiraoпре 2 године
  Mennesket er bygget til forandring, men kommer der for mange på for kort tid, går de fleste af os i baglås.
 • Jan Peter Hansenje citiraoпре 2 године
  Til julefrokosterne er det sjældent IQ’eren, der iklæder sig et bastskørt af overskårne køkkenruller og danser mavedans i kantinen. Men en IQ’er er typisk den, du vil spørge til råds, når der er noget, du er i tvivl om i lovsamlingen, kvalitetsmanualen eller momsreglerne.
 • Jan Peter Hansenje citiraoпре 2 године
  Bliver en IQ’er presset af en SQ’er til at ’komme til sagen’, kan vedkommende meget let blive en smule arrogant – ligesom IQ’erne kan have meget svært ved at hoppe rundt mellem arbejdsopgaver eller at aflevere noget, der kun er 70 procent gennemarbejdet.
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)