Sådan håndterer du besværlige personer, Sebastian Nybo
da
Knjige
Sebastian Nybo

Sådan håndterer du besværlige personer

Konflikthåndtering, der er til at forstå:
- Få effektive værktøjer til at håndtere besværlige personer
- Styrk samarbejdet med forskellige mennesketyper
- Bevar roen selv i tilspidsede situationer
- Lær at tackle firkantede holdninger
Sebastian Nybo er grundlægger af SEB GRUPPEN A/S og har 15 års erfaring inden for virksomhedsrådgivning, lederudvikling og konflikthåndtering. Han har bl.a. undervist hos Nokia, Lego, Danske Bank, Deloitte, Microsoft og har udviklet konceptet ´Sådan håndterer du besværlige personer´ og holdt kurser for mange tusinde mennesker.
En praktisk guide til at håndtere de konflikter, der opstår både i og uden for arbejdslivet, samt gode råd til at styrke samarbejdet med forskellige typer af mennesker, bevare roen i tilspidsede situationer og tackle firkantede holdninger. Med øvelser.
222 štampane stranice
Prvi put objavljeno
2009

Utisci

Jakob Jensen
Jakob Jensenje podelio/la utisakпре 2 месеца
👎Možete propustiti

Typisk bog om de forskellige personlighedstyper, ikke så meget nyt.

Michael Mogensbæk Severinsen
Michael Mogensbæk Severinsenje podelio/la utisakпре 10 месеци
👍Vredna čitanja

Thomas Glerup Kristensen
Thomas Glerup Kristensenje podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja
💡Poučna

Citati

Anna Hundebøl Hamann
Anna Hundebøl Hamannje citiraoпре 5 месеци
Vi kan alle klare en vis mængde, hvorefter vi enten skal restituere og komme os eller sige fra. Vi kan ikke klare at være i konflikt dag ud og dag ind. At sidde lige ved siden af en energidræber, der ser det som sin vigtigste opgave at fjerne al glæde og bare kaster gamle madrester i hovedet på alle andre, det er der ingen, der kan holde til i det lange løb.
Kent Dam Ibsen
Kent Dam Ibsenje citiraoпре 22 дана
færdig’. I denne sætning optræder der to værdiladede udtryk, nemlig ’hurtigt’ og ’færdig’. Mange af vores besværligheder handler om, at den værdi, vi tilskriver, associerer eller putter ned i de forskellige ord ikke er den samme. For dig kan ’hurtigt’ være lig med ‘smid alt andet og tag denne opgave først’, mens din kollega vil tolke det som ‘den næste opgave, der skal løses, når de andre er overstået’.

Hvis jeres værditilskrivning er så forskellig, vil der sandsynligvis opstå en konflikt på et eller andet tidspunkt. Du står og tripper, fordi tidsfristen er ved at udløbe, mens den anden giver sig god tid, i den tro at du bare mente i løbet af ugen. Når misforståelsen så endelig bliver udryddet, og du får forklaret, at det er i dag, at I er forsinkede, og at din kollega må ringe og bede sin kone hente barnet i institutionen, ja så kunne det vel godt give anledning til, at I begge oplever den anden som besværlig?
David Elin
David Elinje citiraoпрошлог месеца
lærer dine egne forvarselssignaler at kende, så du kan nå at fortrække, inden du flipper skråt. Det er en af grundpillerne i Anger Management, som også anvendes på virkelig voldsomt besværlige personer med massiv impulskontrolproblemer, så de kan lære at stoppe, inden de kommer over i ’point of no return’.

Na policama za knjige

Selvudvikling , Bookmate
Bookmate
Selvudvikling
  • 33
  • 276
Personlig udvikling, Tania
Ledelse, Michael F.
Michael F.
Ledelse
  • 75
  • 31
Personlig udvikling, Jane Jin Larsen
Jane Jin Larsen
Personlig udvikling
  • 29
  • 7
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)