bookmate game
Søren Ulrik Thomsen

En hårnål klemt inde bag panelet

Søren Ulrik Thomsen nye bog, EN HÅRNÅL KLEMT INDE BAG PANELET, består af korte tekster om tiden, der både forsvinder bagud og flygter fremover. Tekster fulde af sansninger, stemninger og iagttagelser. Fra det essayistisk reflekterende til erindringshistorier og prosadigte. Fra det rå til det rørende. Godt hundrede noter fra eftertiden om ikke at lade fortiden stivne til klichéer og om at forholde sig kritisk til nutiden og samtidig insistere på sin principielle optimisme. Om at mistro alle, der længes efter den gamle verden, og frygte dem, der vil bygge en ny. Og om at Jeg. Er. Her. Nu, men jo også altid et andet sted.
129 štampanih stranica
Prvi put objavljeno
2016
Godina izdavanja
2016
Izdavač
Gyldendal

Ostale verzije

Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎

Utisci

  Michel Steen-Hansenje podelio/la utisakпре 4 године
  👍Vredna čitanja
  🚀Čita se u jednom dahu

  Fantastisk som den samling rammer mig, hver gang jeg læser den

  Jørgen Schlosserje podelio/la utisakпре 6 година
  👎Možete propustiti

Citati

  Winnieje citiralaпрошле године
  Og jeg tænker på, om alt dette kun eksisterer, så længe han lever, eller om der findes en Evighed af øjeblikke, hvor alting altid er?
  mariateglkampje citiralaпре 4 године
  At mærke sit spyt på tungen er helt naturligt, men i samme øjeblik, det er spyttet ud, kan man (med et eksempel fra Ronald D. Laing) umuligt overvinde sig til at suge det i sig igen, for på trods af at spyttet ikke i sig selv har undergået nogen ændringer, har det passeret den afgørende grænse mellem inde og ude af kroppen, som er helt central for vores forestillinger om overhovedet at være et subjekt i verden, og hvis sløring er svanger med psykose. Og kunstige tænders umiskendelige obskønitet, tror jeg, netop skyldes, at de i modsætning til en paryk eller et træben passerer ind og ud af kroppen, som de med plak og slim forbinder sig med, men spøgelsesagtigt overlever.
  mariateglkampje citiralaпре 4 године
  sorgen over aldrig at skulle se dit ansigt igen er det mærkeligt nok en trøst, at jeg heller aldrig igen skal møde én som dig. For uanset hvor mange efterår jeg så selv har tilbage, vil du altid stadig have været i verden, så længe hver en anelse bortvendt skikkelse, der måske kunne minde om din, bekræfter dit fravær, som den glider forbi mig i regnen og jo alligevel ikke var dig.

Na policama za knjige

  Helene L
  Fiktion
  • 22
  • 29
  Sten Sagen
  Gode bøger
  • 167
  • 10
  Thomas Martin Fauth Hansen
  Thomas e-bøger
  • 155
  • 1
  Adrian Niels Bay Lund
  Adrian Bay Lunds litteraturforbrug
  • 21
  • 1
  ole78121
  Jonna
  • 12
  • 1
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)