bookmate game
da

Karl Ove Knausgård

Karl Ove Knausgård (f. 1968) er en norsk forfatter og en af de mest omtalte og diskuterede forfattere i nyere skandinavisk litteraturhistorie. Knausgård debuterede i 1998 med romanen "Ude af verden".Bogen indbragte Karl Ove Knausgård Kritikerprisen og Brageprisen. I 2005 kom efterfølgeren "Alting har en tid" (på dansk i 2007). Det er dog Knausgårds monstrøse romanprojekt ”Min kamp” — en serie på seks selvbiografiske bøger — der for alvor har slået hans navn fast. Hans kompromisløse tilgang til det personlige stof og nærgående virkelighedsskildringer har fået litterater til at diskutere genren autofiktion, mens begejstrede læsere hele verden over har kastet sig ud i at læse de mere end 3500 sider om en indadvendt nordmand bosat i Skåne.
godine života: 6 decembra 1968 predstavlja

Citati

larshviidje citiraoпрошле године
Der, alene i en etværelses, feminint indrettet lejlighed midt i Söder, læste jeg Gitta Serenys bog om Treblinka Into that darkness, den gjorde mig dårligt tilpas i to uger, og efter det læste jeg ikke mere om det, den vej var det ikke muligt at komme længere ad, der lukkede alt sig om sig selv.
larshviidje citiraoпрошле године
Hvis jeg havde sagt det til Espen, ville han have protesteret energisk, han så ikke sig selv sådan, det vidste jeg, men der var en enorm forskel på os; han kunne læse Ekelöf, Celan, Akhmatova, Montale, Ashbury, Mandelstam, digtere jeg knap nok havde hørt om, som det mest selvfølgelige i verden, og der var ikke noget prætentiøst over hans læsevalg, som der desværre var over mit, jeg viftede med forfatternavne som middelalderriddere viftede med flag og faner, men ikke han, ikke Espen, han var ægte.
b2601497554je citiraoпре 9 месеци
Der var ikke meget mørke i mit liv! Så lod jeg titlen stå endnu en gang og begyndte at læse indledningen.

Utisci

b5012772401je podelio/la utisakпре 4 месеца
👍Vredna čitanja

Jj

b5012772401je podelio/la utisakпре 4 месеца
👍Vredna čitanja

Jj

b5012772401je podelio/la utisakпре 9 месеци
👍Vredna čitanja

Her

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)