bookmate game
da
Knjige
Samanta Schweblin

Fugle i munden

Kafka møder Brødrene Grimm i argentinske Samanta Schweblins Fugle i munden. Det er fortællinger, som  med humor og suggestiv kraft bevæger sig på grænsen mellem realisme, gys og magisk realisme. En bog, der udvider feltet for, hvad litteraturen kan, og som i samme hug undersøger relationer mellem mennesker og mellem mennesker og natur.

Samanta Schweblin første roman, Redningsafstand (da. 2017), var nomineret til the Man Booker International Prize.
186 štampanih stranica
Prvi put objavljeno
2019
Godina izdavanja
2019
Izdavač
Gyldendal
Prevodilac
Peter Adolphsen

Ostale verzije

Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎

Citati

 • Maleka Tutakhelje citiraoпре 4 месеца
  døren. Jeg tog min jakke og fulgte med.
  Udefra så huset ud, som det altid havde gjort, nyklippet græs og Silvias azaleaer hængende fra altanen. Vi steg ud af hver vores bil og gik indenfor uden at sige noget. Sara sad i lænestolen. Selv om skolen var slut for i år, så var hun stadig iklædt gymnasietrøjen, som sad på hende som på en skolepige i et pornoblad. Hun sat ret op og ned, med samlede ben og hænderne på knæene, koncentreret om at stirre på et punkt ude i haven, som om hun var ved at lave en af sin mors yogaøvelser. Det gik op for mig, at selv om hun altid havde været mere eller mindre tynd og bleg, så så hun nu ud til at strutte af sundhed. Hendes ben og arme virkede stærkere, som om hun havde løftet vægte i månedsvis. Hendes hår skinnede, og hendes kinder var lyserøde, som om farven var malet på, bare ægte. Da hun så mig komme ind, smilede hun og sagde:
  „Hej, far.“
  Min lille tøs var virkelig yndig, men disse to ord var tilstrækkelige til at forstå, at der var noget alvorligt galt med denne pige, helt sikkert noget med hendes mor. Nogle gange tænker jeg, at jeg burde have taget hende med mig, men næsten hver gang tænker jeg nej, alligevel ikke. Et par meter fra fjernsynet, ved siden af vinduet, hang der et tomt bur ned fra loftet. Det var et fuglebur, måske halvfjerds-firs centimeter i højden.
  „Hvad er det?“
  „Et fuglebur,“ sagde Sara og smilede.
  Silvia gjorde tegn til, at jeg skulle følge

Na policama za knjige

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)