Ready Player One – Spillet om OASIS, Ernest Cline
da
Knjige
Ernest Cline

Ready Player One – Spillet om OASIS

EN VERDEN PÅ SPIL.
JAGTEN PÅ DEN ULTIMATIVE PRÆMIE.
ER DU KLAR?

Året er 2045, og virkeligheden er et ret forfærdeligt sted. Det eneste tidspunkt Wade Watts føler sig i live, er når han er logget ind i OASIS … et enormt virtuelt univers hvor det meste af menneskeheden tilbringer deres tid.

Da den excentriske skaber af OASIS dør, efterlader han en række svære gåder og udfordringer der er baseret på hans besættelse af den årtier gamle popkultur. Den første som løser dem alle vil arve hans kæmpe formue … og overtage kontrollen over OASIS.

Så finder Wade det første spor, og pludselig er han chikaneret af rivaler som er villige til at dræbe for at vinde præmien. Løbet er startet … og den eneste måde at overleve på er at vinde.
501 štampana stranica
Prvi put objavljeno
2018

Utisci

KlarSpillerEt
KlarSpillerEtje podelio/la utisakпре 3 године
👍Vredna čitanja
🎯Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu

Super god og spændende bog. Foregår i en post apokalyptiske fremtid hvor menneskeheden gemmer sig i en kunstig verden via virtuel reality. Tilsat 80er nostalgi og en spændende historie, er det den bedste historie jeg har læst i lang tid. Kan varmt anbefales. Og så er den forøvrigt ved at blive filmatiseret af Steven Spielberg.

Nicolai Andreas Larsen
Nicolai Andreas Larsenje podelio/la utisakпре 4 године
👍Vredna čitanja
🔮Kompleksna
🎯Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu

Første bog jeg læste i mange år, og har helt klart tændt min lyst til at læse igen.

Jan Fritsdal
Jan Fritsdalje podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu

Super spændende og anderledes læsning👍

Citati

Lisa Olsen
Lisa Olsenje citiraoпре 3 године
Vi lærte at dyrke mad og tæmme dyr så vi ikke skulle bruge al tiden på at jage. Vores stammer blev meget større og vi spredte os over hele planeten som en ustoppelig virus. Efter at have udkæmpet et utal af krige mod hinanden på grund af landområder, resurser og vores opdigtede guder, fik vi endelig organiseret alle vores stammer til en ‘global civilisation
Iben Karin Lindemark
Iben Karin Lindemarkje citiraoпре 5 месеци
Ved de sjældne lejligheder hvor Halliday blev interviewet, var hans opførsel mærkværdig, selv efter en spildesigners standarder. Han var så hyperaktiv, tilknappet og socialt utilpasset at journalisterne ofte fik det indtryk at han var psykisk syg. Halliday havde en tendens til at snakke så hurtigt at det blev umuligt at forstå hvad han sagde, og han havde et foruroligende skingert grin som blev endnu mere foruroligende da det som regel kun var Halliday selv, der vidste hvad han grinede af. Når Halliday begyndte at kede sig under et interview (eller samtale), gik han som regel bare uden at sige et ord.
Folmer Palmelund Klejstrup
Folmer Palmelund Klejstrupje citiraoпрошле године
Jeg havde hørt om Halliday, selvfølgelig havde jeg det. Det havde alle. Han var den computerspilsdesigner der var hovedkraften bag tilblivelsen af OASIS, et kæmpe online multiplayerspil som gradvist havde udviklet sig til et globalt netværk. OASIS var baseret på virtuel virkelighed, og de fleste mennesker brugte det dagligt, både privat og i deres arbejde. Da man aldrig havde set noget som OASIS før, blev det til

Na policama za knjige

Ugens bog, Bookmate
Bookmate
Ugens bog
  • 186
  • 240.6K
Sci-fi og fantasy , Jacob Thunbo Møller Nielsen
Jacob Thunbo Møller Nielsen
Sci-fi og fantasy
  • 79
  • 470
Tellerup, Tellerup
Tellerup
Tellerup
  • 1.2K
  • 323
Bog og film, Bookmate
Bookmate
Bog og film
  • 33
  • 192
Fantasy, C. Smitt
C. Smitt
Fantasy
  • 94
  • 9
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)