da
Knjige
Marguerite Duras

Elskeren

Den franske forfatter og filmskaber Marguerite Duras' (1914–1996) berømte selvbiografiske roman om en purung fransk piges erotiske forhold til en rig kinesisk forretningsmand i 1920'ernes Indokina. Romanen udkom oprindeligt i 1984 på fransk; den danske oversættelse fulgte året efter.
110 štampanih stranica
Prvi put objavljeno
2019
Izdavač
Gyldendal

Ostale verzije

Utisci

  Maja Jellas Skåningje podelio/la utisakпре 7 месеци
  👍Vredna čitanja

  Heidi Koed Nielsenje podelio/la utisakпрошле године
  👍Vredna čitanja

Citati

  Ирина Осипенкоje citiralaпре 3 месеца
  De afgørende ord: Alt er fuldbyrdet.
  metteoveje citiraoпре 4 месеца
  dobbelthed. At den ikke eksisterer i enkeltheder men kun i princippet. At nogle mennesker kan rumme noget af dens nærhed, når de blot ikke er bevidste om det. Ligesom dens tilstedeværelse kan åbenbare sig for nogle mennesker, under de samme omstændigheder – at de er uvidende om denne evne. At det er så længe som det leves, livet er udødeligt, så længe det er i live. At udødeligheden ikke er et spørgsmål om mere eller mindre tid, ikke et spørgsmål om udødelighed, men om noget andet, som forbliver ukendt. At det er lige så forkert at sige, at den både er uden begyndelse og slutning, som at sige, at den begynder og slutter med sjælen, eftersom det er sjælen og den vedvarende blæst, som den er beslægtet med. Se på det døde sand i ørkenen, børns døde kroppe: Det er ikke her udødeligheden passerer igennem, den standser og går udenom
  metteoveje citiraoпре 4 месеца
  Man må advare folk om disse ting. Lære dem at udødeligheden er dødelig, at den kan dø, at det er sket og stadig sker. At den aldrig gør sig bemærket ved andet end dét, at den er den absolutte dobbelthed.

Na policama za knjige

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)