Kristian Bang Foss

Frank vender hjem

  Mads Kloster Erhardsenje citiraoпре 3 године
  gik på dagpenge, efter han blev færdiguddannet, og da de begyndte at stille for mange krav, sagde Thea, at han skulle droppe a-kassen og i stedet fokusere på det, han gerne ville – de havde penge nok.

  Så sad Frank derhjemme og vidste ikke, hvad han skulle fokusere på. Han gik lange ture, satte sig af og til ind på Den Sorte Diamant og læste lidt tilfældigt. Han følte et pres fra Thea, et pres om at skulle ville noget, men de talte aldrig om det, hvilket var en tragedie, for sandheden var, at Thea ikke havde nogen ambitioner på Franks vegne, andet end at han skulle være glad og tilfreds. Og så skulle han elske hende.

  Franks utilfredshed med sig selv fortolkede hun som utilfredshed med hende. Så gav hun igen og viste selv utilfredshed med Frank, og Frank opfattede det som irritation over, at han var så retningsløs, at han ikke ville noget, og blev endnu mere utilfreds med sig selv.
  Hanne Duus Mygdalje citiraoпре 3 године
  Da han var nået i til hofterne, lod han sig glide ned i vandet
  Jørgen Munksgaard Rasmussenje citiraoпрошле године
  Carsten lagde hovedet tilbage i sædet og rullede lidt med det, som prøvede han at strække en spændt muskel i nakken, før han talte videre:
  – Det var jo for helvede ikke noget, jeg gjorde med vilje. Det satte sig i det hele, den sorg, i alt hvad vi foretog os. Vi endte med at skændes konstant … Så en dag gik vi hver til sit.
  – Det er jeg ked af at høre.
  – Tak.
  Måske havde Carsten engang fået brændt det område i hjernen ud, der opfattede sarkasme og ironi. Der var noget firkantet over manden, nærmest robotagtigt – som en kunstig intelligens, der kun opfattede ordene, som de stod i en indprogrammeret ordbog.
  Mens Carsten talte, havde Frank startet bilen og kørte ned ad Nørrebrogade. Carsten lod ikke til at ænse, hvilken vej de kørte, han var for optaget af at tale, havde heller ikke sagt sin adresse. Manden havde aldrig sagt et ord til Frank, der ikke var en bebrejdelse, men nu ævlede han løs, lagde hovedet tilbage, mens han lukkede øjnene og fortsatte med at tale
  Jørgen Munksgaard Rasmussenje citiraoпрошле године
  De begyndte at gå. Frank inhalerede igen og blev let i hovedet. Han måtte sætte tempoet helt ned for at holde trit med Carsten, der blev ved at tale om Annika og hendes udvikling. De nåede et stykke op ad Nørrebrogade
  Gert Winum Hansenje citiraoпрошле године
  Havde lyst til at tage den op og tænde den og læse, hvad der stod i sms’erne mellem Carsten og Thea, men Carsten s
  Jette Holkje citiraoпрошле године
  André spiste i stilhed. Der var ro på. Lige nu kunne hele verden rende dem
  Anja Fey Hansenje citiralaпрошле године
  Kærlighed krævede tid sammen, og tid kunne købes. Det krævede råderum og overskud, det var derfor, det altid var rige mennesker, der sagde, at penge ikke betød noget
  Brian Vilhelm Johan Andersenje citiraoпре 2 године
  For Ellen var der ingen tvivl: Frank havde afsluttet den klasserejse, hun ikke selv havde lykkedes med.
  Brian Vilhelm Johan Andersenje citiraoпре 2 године
  Men det var ubegribeligt for ham, at Frank på den måde skulle lave rav i den helt af sig selv. Som om modstanden ikke kun kom fra systemet i alle dets afskygninger, mens også fra et sted inde i Frank
  Brian Vilhelm Johan Andersenje citiraoпре 2 године
  Trods alt var Thea overklasse, og han vidste, at overklassen og underklassen var de største svin, det var arbejderklassen og middelklassen, der holdt orden, men alligevel kendte han hende godt nok til at vide, hun ikke kunne finde på at smide en papkasse i containeren uden at klappe den sammen.
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)