Gayle Forman

Hvis jeg bliver

Bogen bag filmen IF I STAY.

17-årige Mia  står over for nogle svære valg. Hvad skal hun lave, når hun er færdig med skolen? Er hun parat til at flytte langt væk til New York for at studere musik på det berømte Juillard College? Kan hun klare at bo så langt fra sin kæreste? Og fra sin familie og venner? Og hvis hun ikke vil flytte, hvad skal hun så?

Der er heldigvis stadig et halvt år, til Mia er færdig med skolen, så hun har endnu tid til at overveje, hvad hun vil. Men en morgen i februar, da Mia og hendes familie er ude at køre, sker der noget forfærdeligt. Noget, der er så stort og alvorligt, at Mia pludselig kun har et eneste valg tilbage. Et valg, der overskygger alle andre. Et valg, der handler om liv eller død.
194 štampane stranice
Prvi put objavljeno
2015
Izdavač
Gyldendal

Utisci

  Jette Larsenje podelio/la utisakпре 2 године
  👍Vredna čitanja
  🎯Vredna čitanja
  💧Sentiš

  Velskrevet.

  Petur Petersen Dallje podelio/la utisakпре 4 године
  👍Vredna čitanja
  🔮Kompleksna
  💡Poučna
  🎯Vredna čitanja
  💞Romantična
  🌴Knjiga za plažu
  🚀Čita se u jednom dahu
  💧Sentiš

  Great!!!

  Sanne Kunddalje podelio/la utisakпре 4 године
  👍Vredna čitanja
  🎯Vredna čitanja
  🚀Čita se u jednom dahu
  🐼Lagano štivo
  💧Sentiš

  🌟🌟🌟🌟

Citati

  Maja Berg Rasborgje citiraoпре 2 године
  ePub-produktion: Rosendahls – BookPartnerMedia
  myorawanoonje citiraoпре 3 године
  Hvad skal det betyde? Er det mon en eller anden form for vejledning? En antydning af, hvad mine forældre ville vælge for mig, hvis de kunne? Jeg prøver at anskue det fra den synsvinkel. Jeg ved, at de gerne ville være sammen med mig. At de ville have, at vi alle sammen skulle være sammen i sidste ende. Men jeg aner ikke engang, om det kommer til at ske, selv efter at man er død, og hvis det gør, kommer det til at ske, uanset om jeg dør i dag eller om halvfjerds år. Hvad ville de ønske for mig lige her og nu? Så snart jeg har stillet spørgsmålet, kan jeg se mors irriterede mine. Hun ville være rasende, hvis jeg så meget som overvejede noget andet end at blive. Men far havde forstået, hvad det ville sige at løbe tør for kampånd. Måske ville han ligesom farfar forstå, hvorfor jeg ikke tror, jeg kan blive.
  myorawanoonje citiraoпре 3 године
  „Hvis jeg skulle bestemme, skulle min kærlige, vattede mand og jeg dø hurtigt og samtidigt, når vi var omkring tooghalvfems år gamle. Jeg er ikke helt sikker på, hvordan vi skal dø. Måske er vi på safari i Afrika – for ude i fremtiden er vi rige, hovhov, det er bare min fantasi, ikke?

Na policama za knjige

  Stine
  Ungdomsbøger
  • 62
  • 95
  Lise Faber
  Vil læse
  • 576
  • 45
  Luise Maria Bøgely
  Kærlighed
  • 83
  • 19
  Tina Charlotte Dichmann Skipper
  Y/A
  • 69
  • 3
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)