Jørn Lier Horst

Katharina-koden

Det er fireogtyve år siden, Katharina Haugen forsvandt, men sagen er stadig uopklaret. Drabschef William Wisting har aldrig opgivet at finde gådens løsning. Hvert år på dagen for hendes forsvinding finder han sagsmapperne frem og gennemgår dem endnu en gang. Og samme dag aflægger han Katharinas mand, Martin, et besøg. I år er noget anderledes: Martin er væk.

Politikommissær Adrian Stiller arbejder med gamle, uopklarede sager, og han har fundet en forbindelse mellem Katharina-sagen og en anden gammel forsvindingssag. Det er ikke let for den erfarne Wisting at arbejde sammen med Stiller, især ikke da han opdager, at Stiller vil bruge Wistings datter til at lokke gerningsmanden frem i lyset.

KATHARINA-KODEN er første bog i Jørn Lier Horsts cold case-kvartet.
355 štampanih stranica
Prvi put objavljeno
2018
Izdavač
Modtryk
Prevodilac
Rolf Stavnem

U ovoj seriji

Utisci

  Tove Brixje podelio/la utisakпре 10 месеци
  👍Vredna čitanja

  God plot.. Første bog læst af denne forfatter. Ikke den sidste..

  Sten Frandsenje podelio/la utisakпрошле године

  Fin

  Nord boje podelio/la utisakпрошле године
  👍Vredna čitanja
  🎯Vredna čitanja
  🌴Knjiga za plažu

  God spænding om end liiidt lang i spyttet, men det kan jo let forklares med at politiarbejde i virkeligheden ikke er som i film. Læser gerne flere bøger af samme forfatter

Citati

  AnneKatrineje citiraoпре 3 године
  Tankerne vandrede, til han fandt noget at lade dem kredse om og et ord, han kunne gentage for sig selv igen og igen. Denne gang endte han med Tugela-vandfaldet i Sydafrika. Han så for sig, hvordan vandet faldt over 900 meter ned fra Mont-Aux-Sources.
  Tugela.
  Han udtalte navnet i hovedet, ligesom lokalbefolkningen gør, hult og dybt, nærmest som et mantra.
  Det var en form for selvlært meditation uden røgelse, klokker, levende lys og åndelig musik. Det gav ham en form for indre ro og hjalp ham indimellem til at sove.
  Susanne Møller Damkjærje citiraoпре 7 месеци
  På et afhøringsseminar, som Wisting havde deltaget i, fortalte en kvindelig foredragsholder, at løgnere havde en tendens til at undgå ord som ‘men’, ‘eller’, ‘undtagen’ og ‘mens’, fordi de havde problemer med sammensatte tankeprocesser.
  Inge-Lise Koldje citiraoпре 9 месеци
  Wisting kunne se hjem til Inger Lise Ness fra sit kontor. Det var en lejlighed i et hus med fire boliger i Kirkestredet klos op ad jernbanen. I fugleflugt var der ikke mere end 600 meter derhen.
  Han skulle bruge et påskud for at tale med hende. Et anonymt brev var hendes stil, men hvis hun virkelig vidste noget, havde hun sikkert andre planer end at fortælle politiet om det. Han blev nødt til at føle sig frem. Til det skulle han bruge et påskud. Og det havde han fundet.
  Ifølge strafferegistret havde hun for nylig fået en dom for bedrageri.

Na policama za knjige

  Helene Juul Jensen
  Krimi
  • 802
  • 174
  Modtryk
  modtryk
  • 400
  • 119
  Modtryk
  Mord i Norge
  • 14
  • 75
  Ulla Vestergren Rasmussen
  Læste bøger
  • 262
  • 3
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)