da
Douglas Adams

Blafferens galakseguide

Obavesti me kada knjiga bude dodata
Da biste čitali ovu knjigu otpremite EPUB ili FB2 datoteku na Bookmate. Kako da otpremim knjigu?
I dette klassiske værk af den engelske forfatter Douglas Adams når de to galakse-blaffere Arthur og Ford væk i sidste øjeblik, inden jorden udslættes. Efter en lang rejse fyldt med mange problemer lander de på den øde planet Magrathea, der dog viser sig ikke at være så øde endda …
Den engelske forfatter Douglas Adams (1952–2001) skabte med sin trilogi i fem bind om Arthur Dent en eventyrlig genre inden for science fiction, der med sin humor gav verden en ny ramme for, hvad der er logisk muligt.
Ova knjiga je trenutno nedostupna
180 štampanih stranica
Prvi put objavljeno
2017
Prevodilac
Lasse Schmidt

Utisci

  Jon Rye Petersen Jydemandje podelio/la utisakпре 2 године

  Det er jo en klassiker - men en klassiker der gør sig bedst på sit originalsprog. Hvis man er op til udfordringen, sparkes humoren lige et ekstra niveau op på kluklatterskalaen.

  Mads Bjørndal Roblje podelio/la utisakпре 9 месеци
  🔮Kompleksna

  Niels Ambrosius Underbjergje podelio/la utisakпре 9 месеци
  👍Vredna čitanja
  😄HAHA

Citati

  Flemming Hansenje citiraoпре 9 месеци
  hvad de ser ud til. De er blot vores dimensions legemliggørelse
  Christian Bjerre Høyerje citiraoпрошле године
  Galakseencyklopædien siger følgende om alkohol: Alkohol er en farveløs, flygtig væske, der dannes ved gæring af sukker. Selv samme værk bemærker også, at den har en berusende virkning på visse kulstofbaserede livsformer.
  Blafferens galakseguide nævner også alkohol. Der står, at den bedste drik, der overhovedet findes, er den pangalaktiske ganefræser.
  Der står, at virkningen ved at drikke en pangalaktisk ganefræser svarer til at få tæsket en skive citron, som er viklet rundt om en stor guldbarre, lige ned i hjernen.
  Guiden oplyser også, på hvilke planeter man kan få de bedste pangalatiske ganefræsere, hvor meget man skal forvente at komme til at betale for en, og hvilke frivillige organisationer man kan henvende sig til for at komme på benene igen.
  Guiden fortæller tilmed, hvordan man selv blander en:
  Tag indholdet af en flaske Ol’ Janx-snaps, står der.
  Bland den op i et mål havvand fra havene på Santraginus V – Åh, dette liflige santraginesiske havvand, står der. Åh, disse liflige santraginesiske fisk!
  Lad tre terninger arkturansk megagin smelte ned i blandingen (den skal være iskold. Ellers fordamper benzinen).
  Lad fire liter falliansk sumpgas boble gennem den til minde om alle de glade blaffere, der døde af vellyst i Fallias moser.
  Over bagsiden af en sølvske hældes et mål qualaktinsk hypermynteekstrakt, som er så rig på alle de berusende dufte og dunste fra de mørke qualaktinske zoner, diskret, sød og mystisk.
  Tilsæt en algoliansk soltigertand. Se den gå i opløsning og sprede de algolianske soles glødende flammer helt ind i hjertet af drikken.
  Drys zamfur over.
  Tilsæt en oliven.
  Drik … men … meget varsomt …

Na policama za knjige

  Ninna Mai-Lis Cederholm Hardy
  Børnebøger
  • 66
  • 35
  Bookmate
  Tidsrejser
  • 9
  • 28
  Bookmate
  Verdensrummet
  • 8
  • 24
  Daniel Mosen Østergaard
  Skal læses snart
  • 42
  • 2
  Ditte Maria Burmeister
  Familiebøger
  • 31
  • 2
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)