bookmate game
da
Knjige
Dalai Lama

Kunsten at leve lykkeligt

 • Nadia Kristensenje citiralaпре 4 године
  Store åndelige ledere som Buddha råder os til at udføre gode og gavnlige gerninger og undgå de skadelige. Om vores gerninger er gavnlige eller skadelige afhænger af, om de udgår fra et disciplineret eller udisciplineret sind.
 • Philip Brix Juel Pedersenje citiraoпре 5 година
  lade enhver beslutning, vi stilles over for, være ledsaget af spørgsmålet: »Vil det gøre mig lykkelig?« Dette simple spørgsmål kan blive et virkningsfuldt hjælpemiddel i alle livets forhold, ikke kun i beslutningen om, hvorvidt vi skal hengive os til narkotikamisbrug eller snuppe den tredje flødeskumskage. Det giver
 • Ida Lind Jensenje citiraoпре 5 година
  Dalai Lamas strategi synes imidlertid at forbigå arbejdet med de sociale færdigheder eller ydre optræden til fordel for en metode, der skærer direkte ind til sagens kerne – at erkende værdien af medfølelse og derpå fremelske den.
 • malene00671je citiraoпре 2 месеца
  Dalai Lamas model for intimitet er baseret på villighed til at åbne sig for mange andre, for familie, venner, endda fremmede, og skabe ægte og dybe bånd på basis af vores fælles menneskelighed.
 • Kristian Vang Jørgensenje citiraoпрошле године
  Hver morgen, når du står op, kan du udvikle en oprigtig, positiv motivation ved at tænke: ‘Jeg vil anvende denne dag på en positiv måde.
 • Jakob Branderup Fernandez Jørgensenje citiraoпре 2 године
  Men der er forskellige grader; hvis der er tale om en mild grad af vrede, kan man med det samme forsøge at konfrontere sig med den og bekæmpe den. Hvis det imidlertid drejer sig om meget stærke negative følelser, kan det være særdeles vanskeligt at stille noget op lige her og nu. I et sådant tilfælde er det bedst bare at ignorere dem, forsøge at undertrykke dem og tænke på noget andet. Når man så er faldet lidt til ro, kan man begynde at analysere situationen.« Med andre ord, tænkte jeg, det han siger er: »Tag en ‘time out
 • Jakob Branderup Fernandez Jørgensenje citiraoпре 2 године
  Med andre ord, hvis der er noget, der blokerer i konkylien, så er der ikke andet at gøre end at blæse det ud. På samme måde er det muligt at forestille sig en situation, hvor det på grund af ophobning af vrede eller andre følelser er bedst bare at lukke op for dem, udtrykke dem
 • Jakob Branderup Fernandez Jørgensenje citiraoпре 2 године
  Vi kan ikke overvinde vrede og had ved simpel fortrængning. Vi må aktivt dyrke modgiften til had: tålmodighed og tolerance.
 • Jakob Branderup Fernandez Jørgensenje citiraoпре 2 године
  Men i de senere år er der gjort store fremskridt med hensyn til dokumentation af de skadelige virkninger af vrede og had. Dusinvis af undersøgelser har vist, at disse følelser er en vigtig årsag til sygdom og for tidlig død.
 • Jakob Branderup Fernandez Jørgensenje citiraoпре 2 године
  f.eks.: »Jeg er fuldstændigt værdiløs«) og aktivt korrigere disse forvrængede tanker ved at indsamle informationer og vidnesbyrd, som modsiger eller afkræfter dem (f.eks.: »Jeg har arbejdet hårdt, for at mine børn skal have det godt«, »Jeg har klaret et vanskeligt job« osv
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)