da
Dalai Lama

Kunsten at leve lykkeligt

Obavesti me kada knjiga bude dodata
Da biste čitali ovu knjigu otpremite EPUB ili FB2 datoteku na Bookmate. Kako da otpremim knjigu?
Bag alle Dalai Lamas metoder og teknikker findes et sæt grundlæggende trosforestillinger: en tro på alle menneskers fundamentale venlighed og godhed, en tro på mildhedens politik, og en følelse af fællesskab med alle levende væsner.
Hans tanker er ikke baseret på blind tro eller religiøse dogmer, men derimod på sunde ræsonnementer og direkte erfaring. Hans forståelse af menneskets sind og adfærd er grundet på et livslangt studium. Hans anskuelser er rodfæstet i en tradition, som daterer sig mere end 2500 år tilbage, men alligevel afstemt af sund fornuft og dyb indsigt i moderne problemer. Hans enestående position som verdensberømthed har givet ham mulighed for at rejse jorden rundt adskillige gange, konfrontere sig med mange forskellige kulturer og folk samt udveksle tanker med topvidenskabsmænd og religiøse og politiske ledere. Resultatet heraf er en tilgang til menneskelige problemer, som på en gang er vis, optimistisk og realistisk.
I Kunsten at leve lykkeligt præsenteres Dalai Lamas synspunkter i en form, der henvender sig til et vestligt publikum. Howard C. Cutler har samlet lange uddrag fra Dalai Lamas offentlige undervisning og referater fra sine private samtaler med tibetanernes åndelige overhoved til en inspirerende bog.
Ova knjiga je trenutno nedostupna
297 štampanih stranica
Prvi put objavljeno
2015

Utisci

  Knud Maarup Andersenje podelio/la utisakпре 2 године

  Super god. Læst i en livskrise, men fik overskud til at hjælpe cancerpainten.

  Poul-Ulrik Kauskyje podelio/la utisakпрошле године

  Værd at læse!

  Christina Yoon Pedersenje podelio/la utisakпре 2 године
  💡Poučna

  Virkelig en varm og indsigtsfuld bog. Kan klart anbefales hvis man er interesseret i dét at være menneske.

Citati

  Patrycjaje citiraoпре 2 месеца
  Bag alle Dalai Lamas metoder og teknikker findes et sæt grundlæggende trosforestillinger, der giver næring til alle hans handlinger: en tro på alle menneskers fundamentale venlighed og godhed; en tro på værdien af medfølelse; en tro på mildhedens politik, og en følelse af fællesskab med alle levende væsner
  Paul Cje citiraoпре 2 месеца
  Jeg tror, at jeg møder de fleste af jer for første gang. Men for mig betyder det ikke noget, om det er en gammel ven eller en ny ven, for jeg har altid ment, at vi er ens, at vi alle er mennesker. Selvfølgelig kan der være forskelle i kulturel baggrund eller livsstil; der kan være forskelle i vores tro, eller vi kan have forskellig kulør, men vi er stadig mennesker, bestående af en menneskelig krop og et menneskeligt sind. Vores fysiske struktur er den samme, og vores bevidsthed og emotionelle natur er også den samme. Hvor jeg end møder mennesker, har jeg altid følelsen af at stå over for et menneske nøjagtig som jeg selv. Jeg finder det meget nemmere at kommunikere med andre på det plan. Hvis vi fremhæver specielle træk, såsom at jeg er tibetaner, eller jeg er buddhist, så er der forskelle. Men de ting er sekundære. Hvis vi kan se bort fra forskellene, tror jeg, vi nemmere kan kommunikere, udveksle tanker og dele oplevelser med hinanden.«
  Tina Høyer Madsenje citiraoпре 5 месеци
  Denne gang efterlod eksperimentet forsøgspersonerne med en følelse af større utilfredshed med deres liv.

Na policama za knjige

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)