da
Knjige
Annamette Fuhrmann

Længsler og leverpostej

Annamette og Thure har været kærester i 5½ år og har to små børn. Lysten og nærheden er blevet væk i vasketøj, pastakogning og kedelige kalendersnakke om hvem, der gør hvilke af de mange opgaver, der er for forældre i en familie. Men de begiver sig ud på den lange vej, der forhåbentlig fører dem tilbage til hinanden, og det fortæller Annamette ømt og sjovt om i Længsler og leverpostej.
162 štampane stranice
Prvi put objavljeno
2012
Godina izdavanja
2012
Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎

Citati

 • ahvhenriksenje citiraoпре 4 године
  og vi nærmer os hinanden igen med forsigtige skridt.
  Vi er inviteret til bryllup i Skotland hos en af Thures venner, og jeg glæder mig helt overdrevet meget. Jeg glæder mig til at komme væk og til at slippe taget i ungerne for et øjeblik.
  Jeg er mildt sagt bange for at flyve, men på en eller anden måde er det lige meget nu. Jeg synes, jeg er har det, som om jeg er genopstået fra de døde, og synes, jeg har givet penge nok til karmakontoen og derfor ikke styrter i døden over Skotland et sted.
  Vi pakker festtøjet ned og kysser ungerne farvel og rejser. Op i luften med Norwegian med ny luft under vingerne. Det er skønt. Vi har det skønt. Jeg tør at smile, og jeg tør godt at sende smilet ned i maven og lade det blive der. Og der bliver det hele weekenden.
  Vi lander i Edinburgh, og det går op for mig, at jeg ikke har været uden for

Na policama za knjige

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)