Nicklas Bendtner – Begge sider, Rune Skyum-Nielsen
da
Rune Skyum-Nielsen

Nicklas Bendtner – Begge sider

479 štampanih stranica
 • 👍37
 • 🎯15
 • 🚀10
Nicklas Bendtners liv og karriere har været spækket med dramatik. Han har oplevet stjernestunder på det danske landshold og som professionel i verdensberømte klubber som Arsenal og Juventus. Han har også været tæt på at sætte alt over styr i en rus af alkohol, kvinder og gambling.

I denne selvbiografi fortæller Nicklas Bendtner — med en bemærkelsesværdig ærlighed — om sit livs lyse og mørke sider. Om at være Amagerdreng med ære og stolthed. Om at kæmpe sig til toppen i verdens hårdeste liga. Om at blæse på hierarkiet og score de første vigtige mål for landsholdet. Om venskaber og rivalisering med en række af fodboldens største stjerner. Om stormfulde forhold. Om at blive far til en højt elsket søn, som han ikke altid har fået lov at se. Om at blive svigtet af sine nærmeste. Om hvad penge kan gøre ved folk. Om at være så talentfuld, at man mister jordforbindelsen. Om mirakuløst at overleve en motorvejsulykke, som alligevel skulle få skæbnesvangre konsekvenser. Om balladen i medierne og skandalerne i nattelivet.

Siden midten af nullerne har millioner af danskere haft en holdning til Nicklas Bendtner. Han har været mere beundret, mere forkætret og mere forhånet end stort set alle andre danske helte og skurke i sportens verden.
Selv har han i reglen valgt at tie. Indtil nu. Efter halvandet årti — skiftevis på toppen og bunden — er Nicklas Bendtner endelig klar til at fortælle sin historie. Vel at mærke hele historien. Råt for usødet. Uden at skåne nogen som helst. Allermindst sig selv.

Bogen er skrevet i et nært samarbejde med journalist og forfatter Rune Skyum-Nielsen, som blandt andet er kendt for sin anmelderroste livsfortælling om Jakob Ejersbo, Jakob var her. De to har over en årrække bygget en usædvanlig fortrolighed op
Prvi put objavljeno
2019
Da biste čitali ovu knjigu otpremite EPUB ili FB2 datoteku na Bookmate. Kako da otpremim knjigu?
Pretraži na Googleu
Utisak
Dodaj na policu
 • 👍Vredna čitanja37
 • 🎯Vredna čitanja15
 • 🚀Čita se u jednom dahu10
Prijavite se ili se registrujte
Kasper Ager Hansen
Kasper Ager Hansenje podelio/la utisakпре 3 месеца
👍Vredna čitanja

Virkeligt fantastisk bog. Tak for den Nick 👍

Niels Magnus Knudsen
Niels Magnus Knudsenje podelio/la utisakпрекјуче
👍Vredna čitanja

Lige ud af posen. Lægger ikke skjul på, hvor dårligt, han har forvaltet sit talent 😢

Vendy Birgit Jeppesen
Vendy Birgit Jeppesenje podelio/la utisakпре 13 дана
👍Vredna čitanja
🎯Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu

Man får et anderledes billed af manden end det medierne skriver.

Lisbeth Nicoline Due
Lisbeth Nicoline Dueje citiralaпрошлог месеца
ske, som har hæmmet mig siden biluheldet for ni år siden, føles allerede bedre. Den
Michael Bo Soelberg Nielsen
Michael Bo Soelberg Nielsenje citiraoпре 2 месеца
kender os på samme måde, som de kender os i Tårnby.
På et tidspunkt beslutter Nevers og jeg os for at udveksle kærester. Pigerne er friske nok, men det er ikke nogen god deal, for min dame er lækker, mens Nevers’ er til den sløje side. Det er som at få en Skoda for en Ferrari, men man er vel en ven.
Drengestregerne tager til. Det værste er nok, da vi bryder ind i skolens IT-lokale. Vi står med computerne i hånden, før vi får kolde fødder og tager flugten med tomme hænder. Kort tid efter kommer jeg i praktik i Amager Centrets Sportmaster – dér, hvor mine forældre mødtes. Sammen med en kammerat planlægger jeg det helt store kup. Jeg skal smide North Face-jakker ud af vinduet i baglokalet, og så står han dernede i gyden og tager imod. Jeg når at gennemføre min del, før jeg opdager overvågningskameraerne. Jeg panikker selvfølgelig og skynder mig ned for at hente jakkerne tilbage. I stedet stjæler jeg et par sneakers.
“Du har vist fået nye sko,” siger min mor, da jeg kommer hjem. “Hvor har du fået dem fra?”
Jeg kan ikke huske, hvad jeg svarer, men hun godtager min røverhistorie. Jeg tror ikke, hun vil indse, at jeg kan være en lidt af en bandit.
Vi nakker også cykler, når vi kan komme til det – det gør
Lars Bjørn
Lars Bjørnje citiraoпре 2 месеца
altid. Når det var forventet, at jeg var ked af et eller andet, kunne det knibe med sådan for alvor at være trist. Når jeg skulle forestille at være forelsket, var jeg det sjældent. Når jeg burde glæde mig over noget, var jeg allerede videre. Og når andre snakkede om hjemve, vidste jeg dårligt nok, hvad de mente.
Lige indtil i dag. Jeg er 27, sidder i et rutefly fra Tyskland og genser London under indflyvningen til Heathrow.
Det er sidst i juli 2015, og der er kun gået et år, siden jeg pakkede mine ting og tog til Wolfsburg. Alligevel kan jeg mærke, at jeg har forandret mig. Da jeg boede her, satte jeg ikke nok pris på tingene. Alle de muligheder, jeg havde. Den status, jeg nød. Hvad andre ville have givet for at være i mine sko, i mine fodboldstøvler. Hvor stort det var at være nået så langt. Og hvor meget jeg burde have passet på det … Det sank bare ikke ind.
Jeg ved det godt. Jeg skulle have sat fodbold højest 24 timer i døgnet, syv dage om ugen. Det gjorde jeg ikke, og
JP/Politikens Forlag, Politikens forlag
Politikens forlag
JP/Politikens Forlag
 • 814
 • 346
Biografier, Helle Vedel
Helle Vedel
Biografier
 • 66
 • 7
Anne's LæseListe, Vigant
Lucinda realy, Per
Kasper, 📖bog og ven🤝
📖bog og ven🤝
Kasper
 • 34
 • 3
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)