bookmate game
da
Knjige
Maise Njor

Du ser træt ud, skal jeg holde dine bryster

Denne bog er en samling af de bedste Eurowoman-klummer, som Majse Njor skrev i perioden 1999 til 2006, da hun var bladets chefredaktør.

Klummerne spænder vidt: fra barndomsminder fra Espergærde over funderinger over chefers dansetalent til regelrette visoner for en ny feminisme. Maise Njor har den særlige nådegave, der gør hendes klummer både hylende morsomme, dybt rørende og provokerende tankevækkende. Majse Njor portrætterer også sig selv og sit behov for at snakke nonstop. Det var netop dét umættelige behov, der en skønne dag fik hendes kæreste til at variere den gode gamle joke, der er bogens titel, og sige: Du ser træt ud, skal jeg holde din kæft?
114 štampanih stranica
Prvi put objavljeno
2017
Godina izdavanja
2017
Izdavač
Gyldendal
Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎

Utisci

 • Jens Christian Ravnje podelio/la utisakпре 7 година
  👍Vredna čitanja
  😄HAHA

  Særdeles morsom

 • Frank i Dali Simonsenje podelio/la utisakпре 7 година
  🌴Knjiga za plažu
  😄HAHA

  😀

 • Mona Søbergje podelio/la utisakпре 3 године
  👍Vredna čitanja

Citati

 • Ditte Schjødtje citiraoпре 6 година
  Alle må sige og gøre alt, og det synes jeg i princippet er helt fint, men jeg bliver lidt bekymret over mig selv, hver gang det går op for mig, at jeg ligefrem skal MÆRKE EFTER for at finde ud af, om jeg er forarget. Det er ikke længere en refleks, for der er så mange, der siger så meget, og de gør det hele tiden og på alle tv-kanaler, og hvis man har den store kabel-pakke, så er der mange, der mener noget i løbet af en dag. Men mener de det rigtigt, eller er det for at få opmærksomhed? Og hvis de mener det rigtigt, hvad er så min mening om det, de siger? Det kan jeg ikke finde ud af, for mens jeg tænker over det, er der en anden, der siger noget, s

Na policama za knjige

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)