da
Siri Hustvedt

En kvinde ser på mænd der ser på kvinder

Obavesti me kada knjiga bude dodata
Da biste čitali ovu knjigu otpremite EPUB ili FB2 datoteku na Bookmate. Kako da otpremim knjigu?
En kvinde ser på mænd der ser på kvinder er en essaysamling om kunst, feminisme, neurovidenskab, psykologi og filsofi skrevet af den norsk-amerikanske forfatter Siri Hustvedt, der bl.a. har skrevet romanen Den flammende verden.
Samlingen bærer præg af den karakterisktiske personlige grundtone, man finder i alt, hvad Siri Hustvedt skriver og teksterne er båret af hendes lidenskab for kunst, humaiora og videnskab.
Ova knjiga je trenutno nedostupna
848 štampanih stranica
Vlasnik autorskih prava
Lindhardt og Ringhof
Prvi put objavljeno
2017
Godina izdavanja
2017
Prevodilac
Rasmus Hastrup
Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎

Citati

  • Na Afd.disp Bettina Thejlman Bruunje citiraoпре 4 године
    Med den aktuelt store interesse for hjernen, hvor det allestedsnærværende præfiks “neuro” bliver sat foran stort set alle fag for at give dem den hårde videnskabs legitimitetsstempel, befinder psykiatrien sig for det meste på hjerne-siden af hjerne-bevidsthedsproblemet.
  • Na Afd.disp Bettina Thejlman Bruunje citiraoпре 4 године
    7 Mens den moderne hjerneforskning uden tvivl har bragt os meget tættere på en forståelse af den materielle hjernes aktiviteter i dag, end i 1845 da Griesingers bog udkom, har den ikke bragt os tættere på en forståelse af forholdet mellem bevidstheden og hjernen, der stadig er en filosofisk gåde. Walter siger da også i slutningen af sin artikel rent ud: “Min væsentligste pointe her er, at den biologiske psykiatri må inddrage teorier om, hvori det mentale består.”8 Psykiatrien skal undersøge det filosofiske fundament, den hviler på.
  • Kate Lis Andersenje citiraoпре 4 године
    Blot fordi forholdet mellem genotype og fænotype ikke er den perfekte plan eller kode, så betyder det ikke, at George ikke vil få en næse, der har slående lighed med tante Zeldas.

Na policama za knjige

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)