bookmate game

Gaven til mor

Bookmate
15Knjiga36Pratilaca
Vil mor gerne læse flere bøger? Hvor skal hun starte? Vi har traditionen tro sammensat en hylde med bøger, vi mener vil være et godt sted at starte. Igen i år er der tilbud på gaveabonnementer til hele Bookmate-biblioteket: http://bm.gg/gifts
  Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeGaven til morпре 6 месеци
  KOLD MAJ er en ærlig og eftertænksom fortælling om intens kærlighed og livet efter kærligheden. Om frigørelse, sjælefællesskab og sorg — og om endelig at blive elsket som den, man er.
  Romanen er baseret på Maria Hellebergs egen historie.
  Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeGaven til morпре 6 месеци
  I den nye tid er der ingen mænd tilbage i samfundet. Ud over en lille flok hanner, man opbevarer på et avlscenter på Lolland.

  Fire kvinders liv vikles ufrivilligt ind i hinanden, men de bliver tvunget til at samarbejde, da der pludselig dukker en dreng op ude i det fri.

  Spørgsmålet er, hvornår han indeholder så meget testosteron, at han bliver en trussel for dem alle?
 • Maren Uthaug
  11%
  • 510
  • 24
  • 25
  • 19
  da
  Knjige
 • Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeGaven til morпре 6 месеци
  KRIGER UDEN MASKE er en dramatisk og engagerende skæbnefortælling om den unge billedhugger Sonja Ferlov Mancoba (1911–1984), en af de mest betydningsfulde danske modernister. Hanne-Vibeke Holst har som den første fået adgang til hendes efterladte papirer, bl.a. breve, fotografier og dagbøger, og med det som afsæt skrevet en roman om Sonja Ferlov Mancobas viljestærke ungdomsår, om hendes længsel efter frihed og hendes kompromisløse kamp for kærligheden og for at skabe universel kunst, der kan forene en menneskehed splittet af krig.
  Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeGaven til morпре 6 месеци
  Sui forlader sin mand uden helt at kunne forklare hvorfor. Da hun modtager et brev om, at hendes ukendte bedstefar har ladet hende arve en hytte på Citronbjerget, beslutter hun sig for at rejse fra Danmark til Korea. Selvom Sui har rødder i landet, er alt fremmed. Selv hytten føles ubekvem, da den tårnhøje bedstefar har dimensioneret den efter sin egen krop. Kan hun overhovedet spejle sig i ham, når han er død? Hvem er den mand, der opsøger hende og påstår, at de kender hinanden? Og hvorfor ligger der bittesmå påfuglevifter i tændstikæsker i køleskabet? Da hyttens gartner anklages for mordbrand, og hans datter forsvinder, suges Sui ind i et familiedrama, der forankrer hende på bjerget og sætter hendes skilsmisse i et andet lys.
  CITRONBJERGET er et forunderligt sted og en roman om at miste fodfæstet og genfinde balancen. En fortælling om kærlighed — den man fravælger, den man mister og den, der blomstrer helt af sig selv.
  Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeGaven til morпре 2 године
  En besættende, kulsort og humoristisk roman om sorg og overlevelse, om en familie som bliver offer for sine egne hemmeligheder og om en brutal forbrydelse.
  Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeGaven til morпре 2 године
  En gribende roman om to uforglemmelige kvinder, hvis livsvalg og skæbner elegant flettes sammen på tværs af århundreder og kontinenter. Det er en roman, der med dyb empati udforsker, hvordan man kan forsone sig med, hvem man selv er, og finde ud af at leve sit liv, så man ikke bliver offer for ydre omstændigheder.
  Lige siden den skæbnesvangre nat, hvor hun som spæd blev reddet ud af flammerne på et synkende skib, til den dag hun første gang ser fly cirkle hen over barndomslandets store vidder til den dag, hun selv får mulighed for at se jorden fra luften, har Marian Graves’ liv været kendetegnet ved sult efter både frihed og fare.
  Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeGaven til morпре 2 године
  I Thy-seriens fjerde bind fortsætter den personlige og gribende fortælling om den unge pige Marias liv.
  Maria bor sammen med sin progressive og aktivistiske mor i en boligblok i Albertslund. Hendes forældre er blevet skilt, og Maria ser ikke længere sin far. På realkurset i København møder hun overklassedrengen Michael, og de forelsker sig.
  Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeGaven til morпре 2 године
  En exo-fiktion om en kompromisløs kvindes usædvanlige liv og kamp for at blive kunstner. Agnete Braad fortæller historien om en talentfuld ung kvinde, der i 1917 forlader sit velstillede barndomshjem i Åbenrå for at følge undervisning hos tidens dygtigste malere i de europæiske storbyer.
 • nedostupno
 • Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeGaven til morпре 3 године
  "Jeg vidste, at en kvindes liv når som helst kan forvandles til et gerningssted."

  Sammen med otte andre unge kvinder ankommer Rafa til den lille italienske bjergby Strega for at arbejde på det majestætiske Hotel Olympic. Det strikse hotelpersonale lærer de unge kvinder at servere og stryge, lave mad og rede senge, men hotellet forbliver tomt, ingen gæster ankommer. I ledige øjeblikke kan de lade blikket vandre ud over dalen, de skydækkede bjerge, nonneklostret. Det monotone arbejde og isolationen bringer dem tæt sammen, og der opstår en samhørighed blandt de unge kvinder. Det hele kulminerer i en stor fest, hvor huset omsider fyldes med mennesker fra byen. Men katastrofen indtræffer, og en af de unge kvinder forsvinder.

  Nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris 2021
  Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeGaven til morпре 3 године
  Marta er ved at uddanne sig til lærerinde, da hun møder sin fremtidige mand Otto Oulie og i hans stærke og sunde ydre, hans ranke holdning, mener at finde kærligheden. Marta og Otto bliver gift og får hen ad vejen fire børn sammen, men Martas tanker drejer sig kun om den utroskab, hun har begået. Da Otto bliver først syg og siden er på gravens rand, forstærkes Martas dårlige samvittighed, hendes sjælekamp, og selve livets mening er på spil i spørgsmålet om troskab og synd.
  Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeGaven til morпре 3 године
  Suzanne Brøgger registrerer seismografisk sin omverden og er aldrig bange for at sætte sig selv i spil. Dette er en dagbog skrevet i tiåret 2010–20. Den omhandler hverdagslivet på landet, beskriver rejser og begivenheder, giver nøgterne registreringer, kommenterer den samfundsmæssige og politiske udvikling og indeholder længere refleksioner. Den er både skrevet fra dag til dag og i pludselige spring.
  Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeGaven til morпре 3 године
  Efter Berlinmurens fald og Sovjetunionens opløsning hærger borgerkrigen i Georgien. Den unge kvinde Niza har brudt med sin familie og er flyttet til Berlin. Her møder hun for første gang sin tolvårige niece Brilka, der har rejst i Vesten og ikke vil tilbage til hjemlandet. Niza beslutter sig for at fortælle Brilka familiens historie, og dermed begynder en episk slægtskrønike, som strækker sig over et helt århundrede.
  “Det ottende liv” skildrer en række skæbner, der er viklet ind i verdenshistoriens store begivenheder. I tiden mellem Niza og hendes oldemor Stasia ligger både Stalins tyranni, Hitlers invasion og Den Kolde Krig. Familiens historie udfolder sig som et rystende og rørende fletværk af kærlighed, krig og tragedier. Her er forliste forhold, knuste drømme — og ikke mindst en hemmelig chokoladeopskrift, som former familiens liv på overraskende vis.
  Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeGaven til morпре 3 године
  Det her er en historie om to kvinder, en parallel rejse mellem to generationer, en historie om at forsvinde, om at blive en anden. Eller måske er det en historie om at blive sig selv.
  Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeGaven til morпре 3 године
  Tolv historier om sort magi, jalousi, hjertesorg og overtro, om parforhold, teenageritualer og ubrydelige venskaber, om kvinder der sætter ild til sig selv i protest mod hustruvold, og om gadebørn fra slumkvartererne der pludselig forsvinder. En mesterlig samling fortællinger der på original vis formår at forene elementer af horror, beskidt realisme og morderne samfundskritik med stor skønhed og underfundig humor — og så intenst, medrivende og vedkommende fortalt at læseren efterlades åndeløs.
  Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeGaven til morпре 3 године
  En kvinde ser på mænd der ser på kvinder er en essaysamling om kunst, feminisme, neurovidenskab, psykologi og filsofi skrevet af den norsk-amerikanske forfatter Siri Hustvedt, der bl.a. har skrevet romanen Den flammende verden.
  Samlingen bærer præg af den karakterisktiske personlige grundtone, man finder i alt, hvad Siri Hustvedt skriver og teksterne er båret af hendes lidenskab for kunst, humaiora og videnskab.
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)