bookmate game
da
Knjige
Bent Isager-Nielsen,Stine Bolther,Hans Petter Hougen

De 7 dødssynder

De 7 dødssynder er udgangspunktet for en række samtaler mellem retsmediciner Hans Petter Hougen og efterforsker Bent Isager-Nielsen. Hovmod, griskhed, begær, misundelse, fråseri, vrede og dovenskab kan nemlig være med til at forklare, hvorfor nogle mennesker begår de værste forbrydelser.

Det er samtaler om ondskab, moral, liv og død — samlet af journalist og forfatter Stine Bolther. Og det er samtidig et unikt indblik i efterforskningsarbejdet bag en række spektakulære danske og udenlandske kriminalsager.

284 štampane stranice
Vlasnik autorskih prava
Lindhardt og Ringhof
Prvi put objavljeno
2018
Godina izdavanja
2018
Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎

Utisci

 • Anne Louise Slyngborg Kronborgje podelio/la utisakпре 4 године
  👎Možete propustiti

  Handler om gamle drabssager og lidt om deres privatliv og deres små filosofiske refleksioner omkring livet og døden.
  Jeg synes det virker søgt at få det til at passe med de 7 dødssynder - og jeg synes bestemt ikke det virker - det er snare forstyrrende.
  Jeg synes bogen er tynd og vil ikke anbefale den

 • Mie Søndergaard Nielsenje podelio/la utisakпре 5 година
  👍Vredna čitanja
  🚀Čita se u jednom dahu

 • Charlotte Ammitzbøll Jensenje podelio/la utisakпре 2 године
  👍Vredna čitanja
  💡Poučna
  🎯Zdrav

Citati

 • Lykkeje citiraoпре 3 године
  må have næret så dyb en foragt for den afdøde
 • Lykkeje citiraoпре 3 године
  og lykkeligt deres tilværelse.
  HP: Nogle befinder sig helt ude i den ende, hvor man påtager sig skylden for alt mellem himmel og jord og nærmest er en stor depression og undskyldning for sig selv. Og så er der dem i den anden ende, dem med bragende psykopatiske træk, der overhovedet ikke skænker deres medmennesker en tanke.
  B: Derfor kan man vel også af og til se nogle særlige skader på ofrene for visse gerningsmandstyper? I mange sager, hvor gerningsmanden efter drabet parterer liget eller brænder det af eller graver det ned, ser vi jo nogle næsten overskudsagtige mennesker, der tænker rationelt over problemerne. F.eks. ved at opdele et stort problem i mindre for at håndtere det. Tænke logisk og praktisk og gøre det, der er nødvendigt for ikke at komme til at stå til regnskab. Og uden at lade sig påvirke følelsesmæssigt af det. Det har jeg ofte tænkt over. Mange
 • Lykkeje citiraoпре 3 године
  forhold, inden noget er gået galt. I andre sager har de ingen respekt for den afdøde eller hader den pågældende, men det er jo også en slags følelser. I nogle af rockerdrabene ser man også direkte usømmelig omgang med lig. Hvor de f.eks. saver et lig i stykker. Der var en sag for år tilbage, hvor en rocker blev gravet op, gravstenen blev væltet og knust, kisten åbnet. De flåede hans rockersmykker og vesten af. Normalt ville man sige, det gør man da bare ikke. Men de må have næret så dyb en foragt for den afdøde, at der ingen grænser var. Hvis man er helt ligeglad, så er det ligesom det, nazisterne gjorde. De slog bare ihjel, for det var jo ikke rigtige mennesker ... Eller ved folkemord. Det ved du da alt om, Hans Petter, du har jo rejst i lande, hvor den slags har fundet sted?
  HP: Ja, lige nøjagtigt. Altså, hvis du har de her virkelig psykopatiske tendenser, så vil du ikke bruge tid og kræfter på at grave en eller anden op og fjerne

Na policama za knjige

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)