Hvis De lige vil sidde helt stille, frue, dr. Jacobsen er ny på afdelingen, Steffen Jacobsen
da
Knjige
Steffen Jacobsen

Hvis De lige vil sidde helt stille, frue, dr. Jacobsen er ny på afdelingen

Čitajte
96 štampanih stranica
 • 👍38
 • 🎯28
 • 😄24
I denne skalpelskarpe og hylemorsomme debatbog giver Steffen Jacobsen læseren sine selvoplevede anekdoter og betragtninger om læger, regneark og blindtarme. Et besøg på skadestuen bliver aldrig det samme igen … så er De advaret!
Steffen Jacobsen er ud over bestsellerforfatter og knivskarp samfundsdebattør også overlæge og ortopædkirurg. For nylig sagde han op i protest mod Sundhedsplatformen. Dette er hans egen historie, fyldt med selvoplevede anekdoter og betragtninger om, hvordan politikere og DJØF’ere har ødelagt det danske sundhedsvæsen. Bogen rammer lige ned i en aktuel debat og er samfundssatire på samme niveau som Hans Scherfigs “Idealister”.
«Utopien på Regionsgårdene synes at være hospitaler uden læger – og gerne også patienter” indleder Steffen Jacobsen «Hvis De lige vil sidde helt stille, frue, dr. Jacobsen er ny på afdelingen”. En bog til bekymrede læger og sygeplejersker – og alle, der nogensinde skulle få den vanvittige tanke frivilligt at lade sig indlægge på et dansk hospital.
Utisak
Dodaj na policu

Ostale verzije

Jedna cena. Obilje knjiga

Ne kupujete samo jednu knjigu već celu biblioteku… po istoj ceni!

Nešto za čitanje uvek na dohvat ruke

Prijatelji, urednici i stručnjaci mogu da vam pomognu da pronađete nove i zanimljive knjige.

Čitajte bilo kad i bilo gde

Vaš telefon je uvek uz vas, a samim tim i sve vaše knjige, čak i kada ste oflajn.

Bookmate – aplikacija koja vas podstiče na čitanje
 • 👍Vredna čitanja38
 • 🎯Vredna čitanja28
 • 😄HAHA24
Prijavite se ili se registrujte
Karen Louise Hørup Kiim
Karen Louise Hørup Kiimje podelio/la utisakпре 2 године
💩Smeće
💡Poučna

Hmm.
Ikke hvad jeg forventet

Niels Larsen
Niels Larsenje podelio/la utisakпре 2 године

Det er bare en såkaldt page-turner. Så god, sjov og tankevækkende. Man er ikke i tvivl om at Steffen Jakobsen mener, hvad han skriver.

Camilla Schibler Nielsen
Camilla Schibler Nielsenje podelio/la utisakпре 4 месеца
👍Vredna čitanja

Bør læses af alle , Lands og Regions Politikere , ikke at det vil flytte noget , for så skal der jo handles og tages ansvar , og det skulle vi jo da nødig tilbage til.

Karsten Kindberg
Karsten Kindbergje citiraoпре 2 године
Desuden var gynækologi/obstetrik udelukket alene på grund af jordemødrene. Mage til lægehadende, arrogant folkefærd skal man trods alt til Tvind, Thylejren eller et refugium på Kreta med mindfulnessdyrkere for at finde. De er, i egen indbildning i det mindste, tættere på livets mysterium end andre. De bringer liv til verden ... forløser. Skaber. Bortset fra de tidspunkter, hvor de har fucket alt op og skriger på en obstetriker, der skal redde barnets og moderens liv. Problemet med jordemødre er desværre, at gennemsnittet for overhovedet at komme ind på jordemoderskolen er omkring 56,5, hvilket gør, at de generelt er ret godt begavede, men også ulideligt selvfede. Alting er bagateller: Du har fået revet armen af i en centrifuge: ”Og hvad så? Så skulle du prøve at føde!” De har selv født mindst otte gange, har enorme bækkener og kun hovedrysten tilovers for eksempelvis en dybt bekymret ... førstegangsfar. Stenen i skoen er naturligvis, at de ikke selv må foretage kejsersnit. Det må kun læger. Ha!
Kjesten Jørgensen
Kjesten Jørgensenje citiraoпре 5 месеци
Inden for få år vil det for øvrigt ikke længere hedde læge, men hospitalsansat helsefunktionær. Disse vil hierarkisk være underordnet administratorer, kliniske oversygeplejersker, kandidatuddannede sygeplejersker, projektsygeplejersker og hospitalets gartnere.
Claus Brandt
Claus Brandtje citiraoпре 6 месеци
Og man erindrer det fortvivlede menneske, der engang formulerede de udødelige ord: ”Vi arbejdede hårdt. Men hver gang tingene begyndte at fungere, blev nye planer om omorganisering iværksat. Jeg lærte mig senere i livet, at vi er tilbøjelige til at møde hver ny situation med omorganisering. Og jeg lærte, hvilken vidunderlig metode dette er til at skabe illusion om fremgang – mens det i virkeligheden forårsager kaos, ineffektivitet og demoralisering.”
Faglitteratur , T
Evangelista
T Evangelista
Faglitteratur
 • 15
 • 14
Biografier, Helle Vedel
Helle Vedel
Biografier
 • 64
 • 7
Steffen Jacobsen, Bjørn Fogsgaard
Bjørn Fogsgaard
Steffen Jacobsen
 • 3
 • 5
Anette , Anette Karna Johansen
Anette Karna Johansen
Anette
 • 720
 • 4
Skal læses, Eva-Marie Pedersen
Eva-Marie Pedersen
Skal læses
 • 58
 • 4
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)