da
Knjige
Hisham Matar

Hjemkomsten

Hisham Matar er nitten år gammel, da hans far bliver kidnappet i Cairo og sendt i fængsel i Libyen. Sønnen  kommer aldrig til at se sin far igen. Tyve år senere, i 2012, kan Hisham Matar vende tilbage til Libyen for første gang i 22 år. Erindringsbogen Hjemkomsten er hans gribende fortælling om en søns søgen efter sin far og håbet om at finde ud af, hvad der skete; han fortæller om at vende tilbage til et land, der er revet brutalt i stykker, om at træffe onkler og tanter, som han ikke har set, siden han var en lille dreng. På en og samme tid en universel og dybt personlig erindringsbog og en enestående kilde til en nuanceret begribelse og indlevelse, hvis man vil forstå Mellemøstens nuværende krise.
275 štampanih stranica
Prvi put objavljeno
2017
Izdavač
Gyldendal

Utisci

  Mariella Harpelunde Jensenje podelio/la utisakпре 3 године

  Det er en vigtig, klog bog fyldt med stærke følelser, utrolige beskrivelser af følelsen af at have et hjemland man er tvunget fra og følelsen at få knust sin familie pga kampen for retfærdighed. På mange måder handler bogen også om frihed og retten til at fortælle sin egen, sin fars og sit lands historie og DET er måske det allermest sublime ved den.

Citati

  Mariella Harpelunde Jensenje citiralaпре 3 године
  var tilbage på det velkendte sted, i skyggerne hvor den eneste måde hvorpå man kan få kontakt med det der er sket, er gennem fantasien, en aktivitet der kun tjener til at dramatisere fortiden, mangedoble dens muligheder som et hus med utallige værelser, et hjemsøgt sted hvorfra man ikke kan undslippe
  Mariella Harpelunde Jensenje citiralaпре 3 године
  Vi gik på listefødder omkring hinanden og gjorde vores bedste for at undgå at indse hvordan en politisk virkelighed kan infiltrere fortroligheden mellem mennesker, korrumpere den med usagte længsler og beskyldninger.
  Mariella Harpelunde Jensenje citiralaпре 3 године
  Skyldfølelse er den eksileredes evige følgesvend.

Na policama za knjige

  Anette Karna Johansen
  Biografier
  • 74
  • 400
  Anette Karna Johansen
  Anette
  • 710
  • 4
  Kirsten Donaldson
  Kirstens
  • 143
  • 2
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)