bookmate game
da
Knjige
John Perry

Kunsten at udsætte tingene

Lettilgængelig og humoristisk bog om kunsten at udsætte tingene.
Det lyder måske selvmodsigende, men det virker: Du kan få gjort en masse ting ved at udsætte dem. Dét kalder John Perry for strukturerede overspringshandlinger, og hvis du er en person, som har oplevet at kæmpe med deadlines, som foretrækker distraktion frem for aktion, surfer på nettet i stedet for at betale regninger eller køber ind til en helt særlig fødselsdag på vej til festen, så vil denne bog ændre dit liv.
Du kan nu holde opm ed at føle skyld over at udsætte ting og istedet glæde dig over alle de mange andre ting, du får udrettet.
John Perry, internationalt anerkendt filosofiprofessor fra Stanford Universitetet, skrev denne bog som en overspringshandling i stedet for at rette en stor stak filosofiopgaver.
80 štampanih stranica
Vlasnik autorskih prava
Lindhardt og Ringhof
Prvi put objavljeno
2013
Godina izdavanja
2013
Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎

Utisci

  Vivi Thomsenje podelio/la utisakпре 2 године
  👍Vredna čitanja

  Værdifuld viden for en overspringer😄

  Irrenne Lauemollerje podelio/la utisakпре 5 година
  😄HAHA

  Genialt og morsom :)

Citati

  Stineje citiralaпре 4 године
  kan udføre en hvilken som helst mængde arbejde, forudsat at det ikke er det arbejde, vedkommende forventes at gøre på det pågældende tidspunkt.«
  Stineje citiralaпре 4 године
  Platon og Aristoteles var så betaget af dette ideal, at de så vores manglende evne til at leve op til idealet som et filosofisk problem: akrasia, mysteriet om, hvorfor folk vælger at gøre noget andet end dét, de mener er bedst for dem at gøre.
  Malthe Gustav Anderssonje citiraoпре 6 година
  Systemet med at opdele opgaver i små bidder og give sig selv et ordentligt skulderklap, hver gang du har udført en af dem, er velfunderet. Tao Te Ching fortæller os, at vi skal »udføre den store opgave som en række mindre handlinger«. Det citat fandt jeg i Robert Maurers bog One Small Step Can Change Your Life: The Kaizen Way. Kaizen er en japansk filosofi om vedvarende forbedring via små, gennemførlige skridt

Na policama za knjige

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)