bookmate game
Jon Kabat-Zinn

Lige meget hvor du går hen, er du der

Lige meget hvor vi går hen, er vi der. Men det glemmer vi alt for ofte. Vi henfalder tit og ganske ubevidst til antagelsen af, at det vi tænker på et hvilket som helst tidspunkt er “sandheden” om verden uden for og inden i os selv. Vi betaler en høj pris for denne fejlagtige antagelse — den koster os oplevelsen af nuet.
For at give os selv lov til at være i kontakt med nuet, er vi nødt til at lade øjeblikket bundfælde sig for reelt at mærke nuet, se det i dets fylde, opleve det vågent, lære det bedre at kende, forstå det bedre.
Redskabet er meditation — en proces, hvor vi uddyber og forfiner opmærksomheden og vågenheden så vi i højere grad kan anvende dem i vores liv.
Lige meget hvor du går hen, er du der er en hurtig og nem adgang til det væsentlige i opmærksomhedsmeditation og dens anvendelsesområder. Den henvender sig til mennesker hvis liv — måske, måske ikke — er præget af problemer med stress, smerter og sygdom. Den henvender sig til dem, der ikke ønsker at give sig i kast med et egentligt undervisningsforløb, og dem, som ikke bryder sig om at blive belært om hvad de skal gøre, men som er tilstrækkelig nysgerrige og har lyst til selv at stykke tingene sammen ud fra inspiration, antydninger og forslag.
Jon Kabat-Zinn er en internationalt anerkendt forfatter inden for selvudvikling. Han har skrevet flere bestsellere hvoraf denne er den første der udkommer på dansk. Han har grundlagt The Stress Reduction Clinic og arbejder med «fuld opmærksomhed» i mange forskellige sammenhænge, bl.a. på hospitaler og i fængsler.
218 štampanih stranica
Prvi put objavljeno
2017
Godina izdavanja
2017
Izdavača
Gyldendal, Borgen
Prevodilac
Annette Leleur

Ostale verzije

Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎

Utisci

  Gorm Gustav Lindje podelio/la utisakпре 4 године
  👍Vredna čitanja

  En bog som kan bruges i hverdagen,
  meget skarp og nærværende ,
  Mindfulness er det rette ord !

  Torben Bennetsenje podelio/la utisakпре 4 године
  🚀Čita se u jednom dahu

Citati

  Marie Louise Hemerje citiraoпре 4 године
  Frivillig enkelhed betyder at jeg tager færre steder hen i løbet af en dag i stedet for flere, at jeg ser mindre for bedre at kunne se, at jeg udretter mindre for at gøre mere, og at jeg anskaffer mindre for at kunne have mere
  Radomir Gluhovicje citiraoпре 2 године
  Meditation er at lære at slippe ud af denne strøm og sætte sig ved flodens bred og lytte til den, lære af den og bruge dens kræfter til at lede os på vej i stedet for at tyrannisere os.
  Frank Larsenje citiraoпре 2 године
  rygten for at jeg ikke er god nok, at der vil ske noget forfærdeligt, at det jeg er glad for, ikke varer ved, at andre mennesker måske vil skade mig, at jeg ikke får det som jeg vil have det, at jeg er den eneste der fatter et kuk, eller at jeg er den eneste der ikke fatter et kuk. Vi er tilbøjelige til at se alting gennem farvede briller: vi anskuer tingene ud fra om de er gode eller dårlige for mig, eller om de svarer til mine opfattelser og min livsanskuelse ell

Na policama za knjige

  Bookmate
  Bevar roen
  • 11
  • 29
  jesper smidt
  Spirituelle bøger
  • 7
  • 14
  Helge Nymann Nielsen
  Mindfullness
  • 36
  • 9
  Michael Møller
  2019
  • 149
  • 7
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)