bookmate game
da
Knjige
Peter Lund Madsen

Frihedens pris – En kort historie om menneskehjernen

Peter Lund Madsen tager os med på en rejse gennem hjernens evolutionshistorie og forklarer, hvorfor alle moderne mennesker bærer kimen til mental ubalance i sig. Peter Lund Madsen fortæller også om dengang, han selv var bange for at blive sindssyg. Men hvad sker der egentlig i hjernen, når virkelighedsopfattelsen forsvinder, og man ikke kan kende sig selv i spejlet? Når man bliver så angst, at hjertet hamrer, gulvet forsvinder, og man ikke kan trække vejret? Læs om den betydning hjernens funktionsevne har for stress, demens, angst, skizofreni og meget mere.
278 štampanih stranica
Vlasnik autorskih prava
Lindhardt og Ringhof
Prvi put objavljeno
2018
Godina izdavanja
2018
Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎

Utisci

 • Mia Højje podelio/la utisakпре 5 година
  👍Vredna čitanja
  🎯Zdrav

  God bog med mange interessante pointer. Når man dog selv har kendskab og arbejder indenfor psykiatrien er det dog ikke meget jeg ikke vidste i forvejen. Savnede desuden en afsluttende krølle på hans titel: Frihedens pris.
  Istedet blev det en opremsen af forskellige psykiske sygdomme, uden det afsluttende sløjfe.
  Men alt i alt en god bog at læse og altid en interessant herre at høre på.

 • Lasse Devin Jønssonje podelio/la utisakпре 2 године

  Den er let forståelig og oplysende.

 • Mette Spanggaard Jensenje podelio/la utisakпре 4 године
  👍Vredna čitanja

Citati

 • b0199977129je citiraoпре 3 године
  «. Målet for menneskelig stræben er at gøre sig umage
 • b0199977129je citiraoпре 3 године
  Ovenstående er et meget simpelt eksempel, men hvis man kommer i træning med at lade fornuften overvåge og styre den måde, man forholder sig til verden på, er der mange problemer både for én selv og ikke mindst for andre, der kan undgås. Det er dog ikke et spørgsmål om at undertrykke eller fjerne følelser fra sit sind. Det er udelukkende et spørgsmål om ikke at lade de primitive, spontane og ureflekterede følelsesområder i ens hjerne egenrådigt vælge, hvilke følelser der passer til den givne situation.
 • b0199977129je citiraoпре 3 године
  Det hele glider i en stor velorganiseret bevægelse orkestreret af tusindvis af menneskehjerner, der konstant og uden tøven omsætter hypotalamus’ fremdrivende kraft til hensigtsmæssig adfærd. Natur bliver til kultur, og forvandlingen sker i menneskehjernen. Mennesket løfter sig op over naturens tyranni ved at transformere drifter til handlinger, der fremmer fællesskabet. Det er en meget indviklet proces

Na policama za knjige

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)