Jussi Adler-Olsen

Og hun takkede guderne

Slušajte u aplikaciji
"Den velhavende, kyniske forretningsmand Peter de Boer er specialist i at ødelægge firmaer på bestilling. Han ansætter den eksotiske Nicky Landsaat som marketing-trainee i sin virksomhed, og snart drager han stor nytte af den ambitiøse kvinde. Nicky har et specielt liv i rygsækken og bor i en af Amsterdams ghettoer sammen med sin voldelige far, sin indelukkede indonesiske mor, en kriminel bror og en prostitueret søster.

Da den irakiske efterretningstjeneste beder Peter de Boer om at knuse en stor vestlig koncern, bliver han sat i et voldsomt dilemma; men da han bliver truet med afsløring af sin gådefulde fortid, føler han sig tvunget til at tage opgaven. Og så er Peter de Boer og Nicky Landsaat pludselig hvirvlet ind i et dødsensfarligt spil om en hidtil ukendt form for terrorisme.
";;;;;
22:02:29

Ostale verzije

Og hun takkede guderne, Jussi Adler-Olsen

Utisci

Jens Pedersen
Jens Pedersenje podelio/la utisakпрошлог месеца
👎Možete propustiti
💩Smeće
🙈Ne drži pažnju
💤Smooor!

Laaaaaaaaang.....

Jakob Boyer-Dræby
Jakob Boyer-Dræbyje podelio/la utisakпре 2 месеца
👍Vredna čitanja

Altid gode bøger.

Hera
Heraje podelio/la utisakпре 3 месеца
👎Možete propustiti
🙈Ne drži pažnju
💤Smooor!

Jeg er normalt glad for Jussis bøger, men denne var alt for lang, havde bihistorier i alle retninger og var lang og tung.

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Og hun takkede guderne, Jussi Adler-Olsen
Og hun takkede guderne
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)