Jussi Adler-Olsen

Alfabethuset

Slušajte u aplikaciji
"Under 2. Verdenskrig bliver to engelske piloter, James og Bryan, skudt ned over Tyskland. Det lykkes dem at undslippe ombord på et lazarettog reserveret højtstående SS-folk, der har mistet forstanden på grund af de barske oplevelser på østfronten. De to piloter havner på Alfabethuset, et sindssygehospital der ligger langt bag frontlinjerne. Deres eneste redning er at simulere sindssyge. Men kan man det uden at blive det? Og er James og Bryan de eneste, der simulerer?

Alfabethuset har høstet unikke anmeldelser og placeret sig helt i top på bestsellerlisterne både herhjemme og i udlandet. Det anerkendte hollandske tidsskrift Vrij Nederland har placeret romanen blandt de 300 bedste thrillere, der nogensinde er udgivet. Alfabethuset er netop nu under filmatisering.
";;;;;
16:24:47

Ostale verzije

Alfabethuset, Jussi Adler-Olsen

Utisci

Na Winnie Frederiksen Og
Na Winnie Frederiksen Ogje podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja
💀Jeziva
🎯Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu

Vandvittig spændende, skrækindjagende og fængslende historie. Man indføres i en tankevækkende og skrækkelig side af krigens begivenheder. Godt skrevet.

Gitte Asp Dahl
Gitte Asp Dahlje podelio/la utisakпре 8 дана
👍Vredna čitanja

Fantastisk bog

Bjarke Pedersen
Bjarke Pedersenje podelio/la utisakпрошлог месеца
👍Vredna čitanja

Ganske underholdende....

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Alfabethuset, Jussi Adler-Olsen
Alfabethuset
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)