bookmate game
da
Knjige
Karl Ove Knausgård

Min kamp II

Min kamp II, anden bog, er en roman om kærlighed og venskab, forældre og svigerforældre, om livet med små børn i en svensk by og om skrivning som et forsøg på forløsning og overskridelse af egne begrænsninger.
I bog to af det ambitiøse seksbindsværk MIN KAMP dykker Karl Ove Knausgård ned i familielivet med alt, hvad det indebærer, og han fremstiller som i første bog sit liv i alle dets detaljer og nuancer med hudløs ærlighed.
«Det er en fremragende, fabulerende og tankevækkende bog, som jeg nødig slipper. Karl Ove Knausgård er en stor forfatter, men en sproglig renhed, et stort overblik og en overstrømmende rigdom på fortællinger.»
– Litteratursiden
«Karl Ove Knausgård holder et formidabelt niveau»
****** (6 hjerter), Politiken
724 štampane stranice
Vlasnik autorskih prava
Lindhardt og Ringhof
Prvi put objavljeno
2012
Godina izdavanja
2012
Serija
Min kamp

Ostale verzije

Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎

Utisci

 • John Hattingje podelio/la utisakпре 3 године
  👍Vredna čitanja

  Super!

 • Jesper Pedersenje podelio/la utisakпре 4 године

  Det er Knausgård. På godt og ondt, men altid læseværdig.

 • Louise Amalie Stenbakkenje podelio/la utisakпре 7 година
  🎯Zdrav

  Jeg er glad for at jeg har mange bøger til gode med Knausgaard, fantastisk forfatter!

Citati

 • Jesper Pedersenje citiraoпре 4 године
  Alle ved hvilken vej modernismen går, man skaber en form ved at bryde en form ned, i en uendelig regres, det skal bare fortsætte, og så længe det ser sådan ud, kommer erfaringen til at sejre. Det unikke i vores tid, den rene eller selvstændige handling, er jo at afstå, ikke tage imod.
 • holmgaardpostje citiraoпре 7 година
  Linda lå og sov ved siden af mig med Vanja tæt ind til brystet. For hende var skænderiet for længst forbi. Det var kun mig der kunne være tvær og sur i flere uger, kun mig der kunne gå med nid og nag i årevis. Men ikke mod andre end hende. Det var kun Linda jeg skændtes med, det var kun hende jeg bar nag til. Hvis min mor, min bror eller mine venner sagde noget stødende, lod jeg det hvile, der var ikke noget af det de sagde, der gik mig på, eller spillede nogen rolle for mig, ikke egentlig. Jeg havde tænkt at det hørte med til mit liv som voksen, at det var lykkedes mig at dæmpe alle overtoner og undertoner i min karakter, der oprindeligt havde været eksplosiv, og derfor ville leve resten af mit liv i ro og fordragelighed og løse alle samlivskonflikter med ironi og hån og den der sure tavshed jeg var blevet så god til efter de tre langvarige forhold jeg havde haft. Men med Linda var det som om jeg blev slynget tilbage igen, til den tid hvor mine følelser svingede fra den største glæde til det største raseri til den bundløse desperation og fortvivlelse, den tid hvor jeg levede i en slags serie af altafgørende øjeblikke, og intensiteten var så høj at livet nogle gange næsten føltes uleveligt, og der ikke var andet der kunne give fred end bøger, med deres andre steder, tider og mennesker, hvor jeg var ingen, og ingen var mig.
 • René Frandsenje citiraoпре 3 године
  Et liv er enkelt at forstå, de faktorer der bestemmer det, er få. I mit var der to. Min far og det at jeg ikke hørte til noget sted.

Na policama za knjige

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)