Paul Kalanithi

Før jeg forsvinder

En dybt bevægende erindringsbog af en ung neurokirurg, som står ansigt til ansigt med en terminal kræftdiagnose og prøver at finde svar på spørgsmålet: Hvad gør livet værd at leve, når døden pludselig banker på? Paul Kalanithi var 36 år og på nippet til at afslutte ti års uddannelse som neurokirurg, da han fik konstateret lungecancer i stadie 4. Den ene dag var han en læge, der behandlede de døende, den næste var han en patient, der kæmpede for sit liv. Paul Kalanithi døde i marts 2015, mens han skrev på denne bog. Hans efterladte hustru har skrevet bogens efterskrift.
184 štampane stranice
Prvi put objavljeno
2016

Ostale verzije

Utisci

  Lægen og litteratenje podelio/la utisakпре 4 године
  🎯Vredna čitanja

  Et lille filosofisk og dybt hjerteskærende mesterværk.

  Sune Dadda Karma Harmsje podelio/la utisakпре 5 дана
  👍Vredna čitanja

  Smuk og bevægende

  Linda Birgit Seistrupje podelio/la utisakпре 15 дана
  👍Vredna čitanja

  Lidt hypet synes jeg efter læsningen ,ikke helt hvad jeg havde forventet

Citati

  Henrik Holm Thomsenje citiraoпре 4 године
  Når du kommer til et af de mange tidspunkter i dit liv, hvor du skal stå til regnskab og gøre rede for dig selv, for hvad du har været, for hvad du har gjort, og for hvad du har betydet for verden, beder jeg dig om ikke at undervurdere, at du har fyldt en døende mands dage med glæde, en glæde, som var fremmed for mig i alle mine forudgående år, en glæde, som ikke hungrer efter mere, men hviler i sig selv, mæt og tilfreds.
  Kasperje citiraoпре 4 године
  Jeg tror ikke på børnenes visdom, ej heller på visdommen hos de gamle. Der er et øjeblik, et kardinalpunkt, hvor de samlede erfaringers sum bliver slidt ned af levet liv. Vi bliver aldrig klogere, end vi er, når vi lever i dét øjeblik
  Christoffer Marquinaje citiraoпре 8 месеци
  Efter at have læst bogen, som du nu skal til at læse, må jeg tilstå, at jeg følte mig utilstrækkelig: Der var en ærlighed, en sandhed, i hans skrift, som overrumplede mig.

Na policama za knjige

  Anette Karna Johansen
  Biografier
  • 74
  • 399
  Lægen og litteraten
  Best of 2017 (Danmark)
  • 18
  • 120
  Niels Otto Lund Jensen
  Krimi
  • 190
  • 17
  Helene Juul Jensen
  Bøger 1
  • 438
  • 11
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)