bookmate game
da
Knjige
Søren Flott,Lonnie Liv Henriksen

Pigen i spejletLonnie blev som lille pige gennem længere tid systematisk misbrugt seksuelt af sin far. Som det så ofte er, var hun flov over det, men på et tidspunkt tog hun mod til at fortælle om misbruget. Faren blev dømt og kom i fængsel, men hermed var Lonnies mareridt ikke ovre. De næste mange år røg hun ind i stofmisbrug, hun blev luder, rockertøs og ganske enkelt et rigtig dårligt liv. Men med imponerende viljestyrke valgte hun at rette op på sit liv, tage en uddannelse og sørge ordentlig for sine to døtre. “Pigen i spejlet” er en så hudløst ærlig og sine steder næsten så ubærlig en bog, at det ikke er til at fatte. Men samtidig er den så livsbekræftende, at man mere end én gang kniber en tåre.

168 štampanih stranica
Prvi put objavljeno
2017
Godina izdavanja
2017
Izdavač
Gyldendal
Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎

Utisci

 • Berit Søderberg Franchje podelio/la utisakпре 3 године
  👍Vredna čitanja
  💡Poučna
  🎯Zdrav
  🚀Čita se u jednom dahu

  Godt beskrevet

 • Marianne Petersenje podelio/la utisakпре 3 године
  👍Vredna čitanja

  Godt der er en, der virkelig opfordrer til mere hjælp til ofrene.... Meget stærk bog

 • ansaje podelio/la utisakпре 3 године
  👍Vredna čitanja

  Den sætter gang i hele følelsesspektret.
  Den er helt klart værd at læse, og den giver stof til eftertanke.

Citati

 • Lars Kjærulff Petersenje citiraoпре 4 године
  Hun og jeg kunne ligge på gulvet og pludre og lege i timevis, og selv om jeg havde fokuseret på at læse videre, var det alligevel ikke blevet til noget, for der gik ikke engang et år fra Marias fødsel, til jeg var gravid igen.
 • Kristian Slotje citiraoпре 3 године
  Hun havde ellers fået at vide, at hun slet ikke kunne få børn, men naturen ville det anderledes, og dengang var der kun én ting at gøre: De måtte gifte sig.
 • Lone Grudje citiraoпре 3 године
  mig i kælderen i huset i Hanstholm, som har været en fast del af mine tanker og mareridt, siden jeg var barn. Der kommer ikke et eneste ord ud af min mund. I stedet undrer jeg mig over, hvordan hun kan vide, hvad jeg tænker på, og selv om jeg ikke ønsker det, er jeg faktisk en smule imponeret af kvinden i lænestolen.
  De 45 minutter går hurtigt, og da vi er ved at være færdige, forsikrer Ruth mig om, at vi nok skal finde ud af det sammen. Jeg ved ikke, hvad jeg skal synes. Jeg er bare forundret over, at hun ikke hader mig og synes, jeg er ulækker, nu hvor jeg har fortalt hende om nogle af de ting, der er sket i mit liv. Hun smiler endda til mig, selv om jeg har berettet om alt det grimme, jeg har gjort.
  Da jeg træder ud på gaden og går op mod banegården, lader det til, at de forbipasserende har for

Na policama za knjige

fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)